LUKAS PEVAO ČORBINU PESMU NA PROSLAVI CRVENO-BELIH! Evo kako je izgledao najemotivniji trenutak na žurki (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.08.2024

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Đorđević se već nekoliko dana nalazi u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani, gde je hospitalizovan zbog komplikacija uzrokovanih hroničnom opstruktivnom bolešću pluća.

LUKAS PEVAO ČORBINU PESMU NA PROSLAVI CRVENO-BELIH! Evo kako je izgledao najemotivniji trenutak na žurki (VIDEO)

Foto: republika/Aleksandra Dimić, ATA images

Crvena zvezda se četvrti put plasirala u Ligu šampiona, a na proslavi organizovanoj u to ime nastupio je pevač Aca Lukas.

Foto: ATAImages

Bora Čorba 

 

Lukas je zabavljao je članove uprave kluba Crvena zvezda, pored njega je sedeo Zvezdan Terzić, u jednom trenutku im se pridružio i predsednik skupštine sportskog društva Stojan Vujko, a svi zajedno su pevali pesmu "Lutka sa naslovne strane", pevača Bore Đorđevića, vatrenog navijača Zvezde, koji vodi najtežu bitku u bolnici u Sloveniji, gde ga posećuje samo najuža porodica, a supruga je jedina kojoj je dozvoljeno da duže ostaje u sobi intenzivne nege.

 

@hotsport.rs

Crvena zvezda je 4. put u Ligi šampiona! Aca Lukas je pevao na intimnoj proslavi uprave crveno belih!

♬ original sound - Hotsport / Sportske vesti

 

 

Bora Đorđević se već nekoliko dana nalazi u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani, gde je hospitalizovan zbog komplikacija uzrokovanih hroničnom opstruktivnom bolešću pluća.

O njegovom stanju dosad se javno oglašavao samo menadžer grupe Bane Obradović, koji je u svojoj poslednjoj izjavi za Mondo istakao da se Borina porodica ne oglašava u javnosti jer osim onog što on kaže, nemaju šta više da dodaju. Istakao je da je pevačevo stanje nepromenjeno, ali i da se on junački bori.

Kako je portal Republika pisao, dok se na sve moguće načine informišemo o tome da li je rokeru zdravstveno stanje bolje nego što je bilo, kao i kakva je sada situacija, naše čitaoce podsećamo na to da je Bora svojevremeno oberučke prihvatio da za dnevni list Srpski telegraf piše kolumne. To se desilo nakon što je dnevni list počeo sa štampom, a njegovi tekstovi izazivali su dosta pažnje s obzirom na to da je Bora jasno i iskreno iznosio svoj stav na razne teme. 

Foto: ATAImages

 

 

Jednu od njegovih kolumni prenosimo u celosti, a u narednom periodu biće ih svakako još na našem portalu.

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Lukas

 

Bora Ðordević, muzičar

Dogodine neće biti Vojvodine

Ko izdaju potpiše, nek s tim dupe obriše!

Pesnici i umetnici nikad nisu menjali svet. Dok pišem i objavljujem pesme i kolumne, nije mi cilj da vam nametnem svoje mišljenje. Ideja mi je da vas podstaknem na razmišljanje.
Recimo, da li je srljanje u EU i dupeuvlakačko ponašanje prema Briselu naših "srpskih" vlastodržaca ispravno i dobro za Srbiju?
Razmislite o tome. Moj lični stav je jasan.
Otkud tol'ke ambicije
i toliki intenzitet
da nas liše tradicije,
da nemamo identitet.
Zapamtite dogodine
neće biti Vojvodine.
Izdajnici srpski stiču svetsku slavu, 
Brankovići novi rade istu stvar,
slamom napunjenu Lazarevu glavu,
sultanu u Brisel šalju kao dar.
Ko izdaju potpiše,
nek s tim dupe obriše.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading