"TO JE ZA NJIH!" Senidah nam otkriva KOME JE POSVEĆEN VELIKI SOLISTIČKI KONCERT! Pevačica će OVO URADITI prvi put u karijeri! (VIDEO)

Autor: Maja Đorđević

Zabava

28.08.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tašmajdan, kolosalni prostor koji je ugostio neka od najvećih svetskih imena i najveće muzičke legende, ovog petka raširenih ruku dočekuje Senidu Hajdarpašić, a fanovi sa nestrpljenjem očekuju da vide šta je ova specifična umetnica spremila za prvi solistički koncert u svojoj decenijskoj karijeri. Tim povodom, razgovarali smo sa pevačicom, a šta nam je ona otkrila pred veliki koncert, pročitajte u nastavku teksta!

Senidah, čije je pravo ime Senida Hajdarpašić, uskoro će ostvariti veliki san - njen prvi solistički koncert zakazan je za 30. avgust, u organizaciji Skymusica. Ova talentovana umetnica, poznata po svojoj upečatljivoj scenskoj pojavi, emotivnom glasu i specifičnom stilu, lansirala se u sam vrh domaćih plejlista 2019. godine hitom "Slađana". Njena jedinstvena kombinacija R&B-a, trepa i savremenog zvuka brzo je Senuidu progurala među najveća imena čitavog čitavog regiona.

Senidah je poznata po inovativnom pristupu muzici i energičnim nastupima, što je čini pravom senzacijom. Od izlaska njenog prvog singla, koji je postao popularan u 72 zemlje preko Spotify-a, Senidah je izgradila impresivnu karijeru sa dva albuma i više od 20 singlova. Pesme, kao što su "Mišići", "Replay" i "Behute", postale su hitovi među mlađim generacijama, dok je sarađivala s brojnim poznatim izvođačima iz zemlje, ali i sa prostora čitave bivše Juge.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Senidah u Beogradu

Nedavno je objavila novi hit-singl "Greh" u saradnji sa Cazzafurom, čime je dodatno potvrdila svoj status vrhunskog izvođača i inovatora u muzičkom svetu, ali i osvežila čitavo leto.

Fanovi sa velikim nestpljenjem očekuju petak, a mi smo iskoristili malo pevačicinog vremena da porazgovaramo o predstojećem koncertu svim aktuelnostima na estradi.

- Kaži nam kome je posvećen ovaj prvi veliki solistički koncert?

- Ja bih posvetila ovaj koncert svim ljudima koji će doći u petak. Da njih nije bilo, da ne slušaju moju muziku i da nisu kupili karte, ništa od ovoga se ne bi desilo. Taj koncert njima posvećujem i ja sam im jako zahvalna. Ja i dalje ne mogu da shvatim neke stvari: kada vidim da neko fotka selfi sa kartom kartu ili slika samu kartu... ne znam, ne mogu još da dođem k sebi.

- Ispratili smo tvoj poslednji foto sešn i promenu cover fotografije na platformi Spotify, poznata si po karakterističnom stilu. Da li ćeš se presvlačiti u toku koncerta i da li to ume da predstavlja izazvov?

Foto: ST/Vladimir Lukić

Senidah u Beogradu

- Ja se nikada nisam presvlačila na koncertu, uvek je to bio jedan autfit - ali samo zato što nikada nisam ni održavala ovako veliki koncert. Sigurno da jeste. Verovatno ti treba jedno pet minuta, ali da, prvi put sada ću i to imati. Meni moda i muzika svakako idu ruku pod ruku, neodvojive su mi kategorije. Meni to puno znači i ja to volim i svaki autfit će pratiti koncert, biće tu presvlačenja, videćemo.

- Sve više se ulaže u nastupe i mi smo takođe baš ovde imali prilike da čujemo neke velike izvođače, čime ćeš nas ti impresionirati?

- Neki pokret tu da se desi, da se priključim plesačicama (smeh). Ja to nikad nisam radila, mislila sam da ne mogu. Mislim, može da se desi i da neću moći, ja kad izađem na binu, kad krenu plesačice i ludilo, ja možda to i zaboravim! Sad, na probama je dobro išlo, a može da se desi da zaboravim - rekla nam je Senidah.

O čemu smo još porazgovarali sa Senidom, šta ona misli o Desingerici, performansu na otvaranju Olimpijskih igara, prašini koja se podigla u javnosti oko liste zabranjenih izvođača, ali i o drugim gorućim temama, pogledajte u snimku na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading