VOZIM SE BUSOM KAO GOSPOĐA! Verica Rakočević otkrila zašto odbija da plaća taksi!

Autor:

Zabava

28.08.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verica Rakočević je grad zamenila selom, pa joj je otežavajuća okolnost svakodnevni prevoz

VOZIM SE BUSOM KAO GOSPOĐA! Verica Rakočević otkrila zašto odbija da plaća taksi!

Foto: ATA Images

Verica Rakočević

Modna kreatorka Verica Rakočević je nakon 30 godina života u gradu odlučila da se preseli na Avalu, gde živi sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem, te kaže da ništa ne bi menjala, osim svakodnevne vožnje, koja je jedina otežavajuća okolnost.

Foto: ATA Images

 

Naime, Verica ne ume da vozi, a zbog prirode posla često mora da ide s Avale u grad, te za prevoz koristi autobus, a ne taksi, pa je objasnila i zbog čega.


- Zbog svog posla moram skoro svaki drugi dan da idem do grada, ali nemam problem da sednem u autobus kao gospođa i odem do Zelenog venca. Mogu i da pozovem taksi, ne radi se ovde o parama, već o primitivnom pogledu na život ljudi koji su odskočili malo finansijski i oni su uvek zgroženi time. Objašnjavam članovima svoje porodice da ne vidim problem da sednem u autobus. Prazan autobus, ima klima, uzmem da čitam knjigu i za 25 minuta sam kod kuće. Strašno je što živimo u vremenu iskrivljene stvarnosti, što je glavno merilo života da li imate super kola, vilu, da li letujete u najluksuznijim letovalištima. Za mene je luksuz mir koji imam ovde, ovaj stav koji sam izgradila u odnosu na sebe, posao, život. Sebe sam finansijski obezbedila do kraja života, pitanje je samo izbora - rekla je Verica za Blic, te dodala da je za nju život na selu izbor koji je sama birala.


- Meni je, naravno, privilegija život na selu. Neko se ne bi pomerio iz grada. Pored Skupštine sam živela 30 godina. Toliko sam volela taj stan i mislila sam da neću moći nigde drugo da živim. Danas kada prođem pored te zgrade, sva se naježim. Sada kad bi mi neko dao celu tu zgradu u zamenu za ovu kuću, to ne bih mogla. Ovo je moj izbor - zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading