OVAKO JE GOVORIO BORA ĐORĐEVIĆ: Da nisam pio, živeo bih 100 godina! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Poklon dodatak - POTROŠAČKA PATROLA!

Autor:

Zabava

28.08.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

OVAKO JE GOVORIO BORA ĐORĐEVIĆ: Da nisam pio, živeo bih 100 godina! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Poklon dodatak - POTROŠAČKA PATROLA!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Srpski telegraf u izdanju za sredu 28. avgust donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

  • MISTERIOZNIH 17 STRANA! CIA krije knjigu o smaku sveta!

Biće skoro propast sveta, a samo CIA zna kad pošto je odbila da skine oznaku tajnosti sa 17 strana knjige "Priča o Adamu i Evi" iz 1963, čiji je autor dr Tomas Čan. On je tvrdio da se, u proseku, svakih 7.000 godina dešavaju katastrofe u kojima nestaju visoko razvijene civilizacije, posle čega se rađaju nove. Tako je dr Čan zaključio da je uzrok tome pomeranje magnetnih polova zemlje, a da se nova katastrofa može očekivati nakon 2000. godine.

  • SESTRE PO GENOCIDU! Evo šta povezuje Mariniku i Severin

Iako na prvi pogled deluje kao da je reč o nekoj muzičkoj grupi, koja bi s obzirom na svoje delovanje komotno mogla da ponese naziv Genocid grls, ipak, reč je o paktu Severine Vučković i potpredsednice Đilasove stranke Marinike Tepić, koja je sasvim očekivano hrvatskoj pevačici pružila podršku jer je dva sata zadržana na granici Srbije i Hrvatske radi rutinske kontrole.

  • KENEDI RAZARA DUBOKU DRŽAVU! Dobio zadatak od Donalda Trampa!

Robert Kenedi mlađi, koji je izašao iz izborne trke za predsednika SAD da bi podržao Donalda Trampa, izjavio je da je spreman da prihvati dužnost direktora CIA. Ovo je šok za "duboku državu" pošto je Tramp najavio da će po povratku u Belu kuću skinuti oznaku tajnosti sa svih dokumenata koji se odnose na atentate na njega samog, ali i Kenedijevog strica i oca.

  • UZALUD SE NADALI! Dankine ubice ostaju u pritvotu!

Osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić (2) Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50) neće danas biti pušteni na slobodu. Kako Srpski telegraf saznaje u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, njima je pritvor produžen do 26. septembra.

Da podsetimo, otac osumnjičenog Dejana Radoslav novinarima je preneo da je od sina dobio pismo u kom uhapšeni Dejan kaže da očekuje da će se ubrzo naći na slobodi jer nema osnova da ga dalje drže iza rešetaka.
  • OVAKO JE GOVORIO BORA ĐORĐEVIĆ: Da nisam pio, živeo bih 100 godina

Zbog narušenog zdravstvenog stanja i problema s plućima roker Bora Đorđević je nedavno hospitalizovan u Kliničkom centru u Sloveniji, gde je trenutno na respiratoru, dok se tim lekara bori za njegov život. Iako je Borino stanje i dalje teško i životno je ugrožen, vrhunski stručnjaci u bolnici u kojoj je lečen i doživotni predsednik SFR Jugoslavije Josip Broz Tito radi sve da bi slavni muzičar iz ove životne bitke izašao kao pobednik.

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za sredu 28. avgust

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading