ČOLA MORAO DA SE ISELI IZ VILE OD MILION EVRA: Niko ne zna na kojoj se lokaciji trenutno nalazi, cela porodica je trpela zbog njega!

Autor:

Zabava

27.08.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni pevač je još u koroni odlučio da proda porodičnu kuću na Košutnjaku.

ČOLA MORAO DA SE ISELI IZ VILE OD MILION EVRA: Niko ne zna na kojoj se lokaciji trenutno nalazi, cela porodica je trpela zbog njega!

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov, ATA Images

Muzička zvezda Zdravko Čolić nedavno je prodao porodičnu kuću na Košutnjaku, kako se navodi, za više od milion evra.

Brzom transakcijom, Čolić je pronašao kupca za ovu nekretninu, a gde se tačno preselio, za sada uspešno krije od javnosti.

Čolić je odlučio da promeni životni prostor, navodno, zbog učestalih poseta obožavalaca koji su godinama dolazili na vrata i tražili da se upoznaju s njim i fotografišu.

Republika

Foto: Instagram.com, Youtube.com printscree

Čolina ćerka Una Čolić je jedini član porodice koji voli da se eksponira

Čola je oduvek čuvao svoju privatnost, a odluku o selidbi sa suprugom Aleksandrom i naslednicama Unom i Larom doneo je kako bi zaštitio svoj mir.

- Čola jeste velika zvezda, ali živi život kao svaki drugi građanin. Miran, tih, porodičan i jednostavan. Još za vreme korone je razmišljao da proda kuću i to je nedavno i realizovao. Želeo je da promeni sredinu i, čim je rekao prijateljima da ima nameru da se seli, kupca je brzo našao. Doduše, prethodnih godina je u više navrata imao ponude za kuću, ali to je učinio tek kad je on smatrao da je pravi trenutak. Čola vodi računa o svemu. Iako ga poznajem, ovoga puta nisam upućen u to gde se preselio - rekao je upućeni izvor za "Kurir".


Prema daljim navodima, Čolić je tokom letnjih dana dosta boravio u Bosni i Hercegovini, te na primorju, dok tačna lokacija njegovog novog doma još nije otkrivena.

Poznato je da je ranije živeo na Dedinju pre nego što se preselio u mirniji deo prestonice, u blizini Banovog brda.

Inače, Čolićeva vila, koju je brzo i lako prodao, nalazi se u mirnom delu prestonice i okružena je zelenilom.

Ispred nje se prostire veliko dvorište sa dve kapije, a pod visokim merama bezbednosti, što je detalj koji Čolić nije isticao u javnosti. Ovaj detalj ukazuje na to da je Čolić posebno vodio računa o bezbednosti svoje porodice u svom prethodnom domu na Košutnjaku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading