NATALIJA TRIK FX NAPADNUTA ZBOG IZGLEDA: Objavila snimak BEZ TRUNKE ŠMINKE, a komentari su STRAVIČNI!

Autor:

Zabava

26.08.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša pevačica napadnuta zbog video-snimka koji je objavila.

NATALIJA TRIK FX NAPADNUTA ZBOG IZGLEDA: Objavila snimak BEZ TRUNKE ŠMINKE, a komentari su STRAVIČNI!

Foto: TikTok printscreen

Natalija Ibraimov Trik FX, poznata pevačica, nedavno je postala predmet rasprave na Tik-toku zbog svog prirodnog izgleda. Iako mnoge njene koleginice posežu za estetskim korekcijama, Natalija se ponosi prirodnim izgledom, što je izazvalo podeljene reakcije među korisnicima ove društvene mreže.

Natalija često deli snimke na kojima se ne šminka, pokazujući prirodne crte lica. Međutim, ovo je dovelo do negativnih komentara, posebno zbog njenog izgleda u šestoj deceniji. Kritičari su izrazili nezadovoljstvo i čudi ih što pevačica nije podlegla pritisku da izgleda mlađe pomoću estetske korekcije.

 

Ljudi, ja ne znam šta je s vama. Ja ne znam kako vi mislite da treba da izgleda žena u 53. godini. Prvo, nismo svi isti, ne vodimo svi isti život. Ja, na primer, vodim noćni život jer radim noću. Logično je da imam malo podočnjaka, ali to nije ništa strašno. Prirodne obrve, plave oči, nos je trebalo da bude malo manji, usta prirodna. Kosa zdrava, prirodna... Ja ne znam kako vi zamišljate ženu od 53 godine - napućenu, namunjenu? Brate, ne znam... Kažu: "Nedajbože da izgledam kao ti", ma daj bože da izgledaš kao ja - rekla je Natalija Trik FX.

 

 


U video-snimku kojim se obratila kritičarima, Natalija je istakla da je ponosna na svoj izgled u 53. godini i postavila pitanje kako drugi očekuju da žena njenih godina treba da izgleda. Ona ističe da vodi noćni život zbog svojih nastupa i da je to razlog zašto može imati podočnjake, ali da to nije ništa strašno. Takođe, naglasila je i da je njen izgled prirodan, bez estetskih intervencija, te da ne razume zašto bi žena njenih godina trebalo da bude "napućena, namunjena".

Natalijin odgovor je izazvao reakcije među korisnicima Tik-toka, a mnogi su podržali pevačicu u odluci da neguje prirodan izgled i da se ne stidi svojih godina.

Natalija Trik FX je svojom iskrenošću i stavom privukla pažnju javnosti, ističući značaj prihvatanja prirodnog izgleda i individualnosti. Njen odgovor kritičarima ukazuje na važnost samoprihvatanja i borbe protiv društvenih stereotipa o lepoti i starenju. Njena hrabrost da stane u odbranu prirodnog izgleda može poslužiti kao inspiracija mnogima da prihvate sebe onakvima kakvi zaista jesu.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading