VODITELJ VODIO SINA DA UPOZNA ANIMIR-DAME! Isplivali svi detalji o PORODIČNOM SKANDALU, a onda se pojavio i SNIMAK!

Autor:

Zabava

26.08.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Pejić otkrio šok-detalje!

VODITELJ VODIO SINA DA UPOZNA ANIMIR-DAME! Isplivali svi detalji o PORODIČNOM SKANDALU, a onda se pojavio i SNIMAK!

Foto: Instagram printscreen

Jovan i Zlata

Jovan Pejić, sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, ponovo je uzburkao javnost izjavama. Nakon što je nedavno otkrio detalje o svojim intimnim trenucima tokom uključenog lajva na Instagramu, sada je šokirao javnost novim priznanjem.

Naime, putem društvene mreže Tik-tok Jovan je otkrio da ga je otac vodio da upozna animir-dame, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Međutim, nakon što je video postao viralan Jovan je odlučio da ga ukloni sa mreže.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Jovan Pejić i Zlata Petrović

 


Zlata Petrović i Zoran Pejić Peja su roditelji Jovana, koji se, iako ne bavi javnim poslom, često pojavljuje na raznim događajima. Njegovo prisustvo na javnim događajima uvek privlači pažnju medija i javnosti, a njegove izjave i postupci nikada ne prolaze neprimećeno.

Pre četiri godine, tokom studiranja, Jovan je radio u prodavnici sportske opreme kao prodavac. Iako roditelji mogu da mu priušte sve što poželi, Jovan se nije libio da radi ovaj posao da bi sam sebi obezbedio novac za automobil. Njegova samostalnost i radna etika zaslužuju poštovanje, jer je pokazao da ceni vrednost sopstvenog rada i truda.

Republika

Foto: instagram.com/pejic_jovan

Jovan Pejić i Zlata Petrović

 


Jovanove izjave i postupci izazivaju različite reakcije u javnosti, ali jedno je sigurno - on nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojim otvorenim priznanjima i odlučnošću da samostalno gradi svoju budućnost.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading