IMALA JE 15 OPERACIJA, ŽIVEĆE SA MNOM! Sloba Radanović o majčinom zdravstvenom stanju!

Autor:

Zabava

22.08.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena otkrila šta očekuje pevačevu majku nakon što se useli kod sina

IMALA JE 15 OPERACIJA, ŽIVEĆE SA MNOM! Sloba Radanović o majčinom zdravstvenom stanju!

Foto: Instagram.com

Supruga pevača Slobe Radanovića Jelena veoma je aktivna na Instagramu, gde redovno deli trenutke iz  privatnog života s brojnim pratiocima. Nedavno im je omogućila da joj postavljaju lična pitanja, a jedno od prvih odnosilo se na zdravstveno stanje pevačeve majke Draginje.

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

Naime, poznato je da Jelena ima korektan odnos sa svekrvom, a sad je otkrila da je Draginja u poslednje vreme imala 15 operacija, te da će konačno biti puštena na kućno lečenje, a kako je priznala, Sloba planira majku da dovede kod njih, te zbog njenog stanja renovira i sprat.  

- Kako je Slobina mama? Divno od tebe što si tako brižna snajka - glasilo je pitanje jednog od njenih pratilaca, na šta je Jelena odgovorila:


Goga je kao zmaj. Imala je 15 operacija, sve je OK sada, ide kući. Kad budu gotovi radovi, stiže kod nas da fleksuje, radi joj se sprat, biće sve na dugme.
Podsećamo, Slobina majka je pre nekoliko godina hitno operisana zbog problema s nogom, a osim sina, sve vreme uz nju bila je i snaja Jelena. Posle ove intervencije, Draginja se preselila kod Slobe da bi mogao lakše da se brine o njoj.ž

 

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

Podsećamo, Sloba je nedavno rekao šta misli o skandalu koji se desio na proslavi olimpijaca. Naime, desilo se to da su pozvani brojni pevači i pevačice, a između njih i Đani, koji na kraju nije stigao da uzme mikrofon, nakon čega je opleo po svima. Radanović je otkrio da je to nedopustivo, te da je svako zaslužio svojih pet minuta.


- Ne znam ko nije dozvolio, ali mislim da to ne može da se dešava. Tamo su svi došli da ispoštuju te momke, svako je zaslužio svojih pet minuta. Đani je veliko ime i nije zaslužio da ispraća goste. Znamo da on pravi ludačku atmosferu i da zakuca kad je bitno - prokomentarisao je Sloba.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading