ALARMANTNO STANJE U DOMU DUŠKA TOŠIĆA! Majka hitno tražila razgovor sa Karleušom, zbog razvoda digla UZBUNU!

Autor:

Zabava

14.08.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša i Duško Tošić su doneli ključnu odluku.

ALARMANTNO STANJE U DOMU DUŠKA TOŠIĆA! Majka hitno tražila razgovor sa Karleušom, zbog razvoda digla UZBUNU!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena i Duško

Nakon turbulentnog perioda, Jelena Karleuša i Duško Tošić konačno su postigli dogovor na obostranu korist, pa su se dogovorili oko podele zajedničke imovine. Njih dvoje su odlučili sporazumno da se razvedu nakon 16 godina braka, ali su jedva postigli dogovor, s obzirom da komuniciraju samo preko advokata. Sve dok se nije umešala Duškova majka Nikoleta, koja je shvatila da je vrag odneo šalu, pa je pozvala Jelenu i zamolila je da spusti loptu, te da sedne sa Duškom i sve dogovore.

- Tošićeva majka je mnogo patila zbog zbog njihovog razvoda. Ona i dalje voli Jelenu, koja je uvek bila brižna i nežna prema njoj. Rodila joj je dve zlatne unuke i na tome joj je veoma zahvalna. Nikoleta zna koliko je Jelena posvećena majka i zato su joj baš teško pale te njihove svađe i sam razvod. Pokušala je prvo da urazumi svog sina, ali je shvatila da ne može i da on tera svoju priču. Kada je videla da oni nikako ne mogu da se dogovore, pozvala je Jelenu i zamolila je da ona spusti loptu i proba na lep način da se dogovori sa Duškom oko svega - govori za Star izvor blizak Jeleni, pa dodaje:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Dragan KAdić, Republika, Instagram/Nika Tošić,

 

 

- Jelena joj je rekla da ona to sve vreme pokušava i da nije u njoj problem, Duško želi samo preko advokata da priča. Nikoleta je kasnije opet pozvala Duška i objasnila mu da je pričala sa Jelenom, te da je vreme da se situacija smiri. Tako je i bilo. Posle nekoliko dana, Jelena i Duško su mirno popričali, bez svađe i od tada su u korektnim odnosima. 

Kako se već pisalo, u pevačicinom vlasništvu ostaje vila na Dedinju, luksuzni stan u Lisičjem potoku, kao i nekretnina u blizini, ostaje u Tošićem vlasništvu. Postigli su dogovor i oko dece, pa će oboje podjednako učestvovati u njihovom školovanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading