MARIJA ŠERIFOVIĆ KIVNA NA BRATA! Snimala vlog, on joj odbrusio pred svima! Evo šta se desilo u sobi!

Autor:

Zabava

23.08.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemoj slučajno da te sanjam, ako to uradiš - rekao je ljutito Danijel, pa se pevačica u nastavku videla pitala šta je loše uradila.

MARIJA ŠERIFOVIĆ KIVNA NA BRATA! Snimala vlog, on joj odbrusio pred svima! Evo šta se desilo u sobi!

Foto: TV Pink/printscreen

Pevačica Marija Šerifović odavno snima vlogove za svoj Jutjub kanal, a skoro je pokušala da ukadrira brata Danijela Pavlovića, ali se to nije dobro završilo! Naime, dok je snimala šta rade njen sin Mario i majka Verica Šerifović, Marija je svesno okrenula objektiv ka bratu Danijelu, koji je odmah počeo da joj preti što ga snima.

Foto: YouTube printskrin/ Marija Serifovic

Marija Šerifović

 

- Nemoj slučajno da te sanjam, ako to uradiš - rekao je ljutito Danijel, pa se pevačica u nastavku videla pitala šta je loše uradila, objašnjavajući pritom da on iz nekog razloga ne želi da bude u vlogovima koje objavljuje. 

Foto: youtube.com/printscreen

Danijel Pavlović

 

Inače, popularna pevačica Marija Šerifović postala je majka pre nekoliko meseci. 

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Danijel Pavlović

 

Šerifovićeva je dugo maštala o tome da postane roditelj, a dolazak bebe držan je u strogoj tajnosti, kako je trudnoću iznela surogat majka. Kako sada na društvenim mrežama i u svojim vlogovima na Jutjubu priča o tome kako odrasta njen sin, nedavno je objasnila što je malog Maria hitno morala da izvede iz stana! Naime, kako je iznenada počeo da plače i nije mogao da se smiri, ona je morala da ga izvede u šetnju dok svi spavaju.

Svi znaju koliko je Marija vezana za svog sina. Ona je van sebe samo kad se zaplače, a kamoli nešto drugo. Kako se skoro probudio u cik zore i nije prestajao da plače, ona ga je šetala napolju više od sat vremena i to dok su svi spavali - priča izvor blizak pevačici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading