MARIJA ŠERIFOVIĆ SINA HITNO IZVELA IZ KUĆE! Pevačica otkrila šta je tada snašlo u cik zore! Evo šta je bilo sa malim Mariom!

Autor:

Zabava

23.08.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi znaju koliko je Marija vezana za svog sina. Ona je van sebe samo kad se zaplače, a kamoli nešto drugo.

MARIJA ŠERIFOVIĆ SINA HITNO IZVELA IZ KUĆE! Pevačica otkrila šta je tada snašlo u cik zore! Evo šta je bilo sa malim Mariom!

Foto: youtube.com/Marija Serifovic

Popularna pevačica Marija Šerifović postala je majka pre nekoliko meseci. Šerifovićeva je dugo maštala o tome da postane roditelj, a dolazak bebe držan je u strogoj tajnosti, kako je trudnoću iznela surogat majka. Kako sada na društvenim mrežama i u svojim vlogovima na Jutjubu priča o tome kako odrasta njen sin, nedavno je objasnila što je malog Maria hitno morala da izvede iz stana! Naime, kako je iznenada počeo da plače i nije mogao da se smiri, ona je morala da ga izvede u šetnju dok svi spavaju.

Foto: youtube.com/Marija Serifovic

Marija Šerifović sa sinom Mariom

 

- Svi znaju koliko je Marija vezana za svog sina. Ona je van sebe samo kad se zaplače, a kamoli nešto drugo. Kako se skoro probudio u cik zore i nije prestajao da plače, ona ga je šetala napolju više od sat vremena i to dok su svi spavali - priča izvor blizak pevačici.

Foto: Instagram printscreen

Marija Šerifović sa sinom Mariom

 

Inače, Pevačica je godinama želela bebu, o čemu je pričala svojevremeno u jednoj televizijskoj emisiji.

Foto: Amig show

Marija Šerifović 

 

- Jako je intimno je to pitanje, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promenila to mišljenje i radujem se tom trenutku koji se verovatno i bliži. Generalno sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i oko toga nema šale. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem - rekla je pre izvesnog vremena pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading