"SNAJKE NAJVIŠE VOLIM POSLE TREĆE RAKIJE!" Miloš Bojanić ŠOKIRAO IZJAVOM - Popijemo, napravimo žurkicu...!

Autor:

Zabava

19.08.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Miloš Bojanić javno progovorio o porodičnim odnosima!

"SNAJKE NAJVIŠE VOLIM POSLE TREĆE RAKIJE!" Miloš Bojanić ŠOKIRAO IZJAVOM - Popijemo, napravimo žurkicu...!

Foto: ATA Images

Miloš Bojanić

Folker Miloš Bojanić je otkrio kako se slaže sa snajkama, Draganom i Suzanom, koje su mu podarile šestoro unučadi.
- Odnos sa snajkama je fantastičan! Moje snajke mene poštuju samim tim što vole moje sinove, kao i ja njih, naravno. Jednu snajku sam upoznao na Danima šljiva i od tad ne jedem šljive. Šalim se, naravno, najviše se volimo posle treće čašice - rekao je Bojanić.

Republika

Foto: Red tv printscreen

 

Na pitanje koja snajka je opasnija, Banetova ili Mikičina supruga, Bojanić je odgovorio:

- Što se toga tiče, obe su opasne, ali su med i mleko kakav im je svekar. Starijoj snajki sam uvek, kad dođe ovde u Baošiće tokom leta, nosio kaficu i rakiju. Ali, ne mogu, a da ne kažem da svaki put kada sam ja dolazio u Čikago kod nje, nije prošao dan, a da mi ona nije napravila moje omiljeno jelo, meksičke specijalitete, da mi uzvrati poštovanje, što ja izuzetno cenim - ispričao je Miloš za Grandonline. 
Folk pevač Miloš Bojanić leti boravi u Crnoj Gori, gde ima luksuznu vilu sa 12 apartmana koje izdaje. Kako kaže, dok on odmara i uživa u pecanju, supruga je zadužena za goste

-  Branka je zadužena za administraciju, marketing, dogovore, žena je za sve. Kad je o samom kontaktu s gostima reč, ja sam tu da ljudi vide da sam normalan čovek, da ja pripadam njima i oni meni. Branka me je skroz rasteretila. Moje je da ih ugostim, da popijemo piće, napravimo neku žurkicu, da otpevam nešto. Stvarno se trudim da ugodim mojim gostima. I godinama sve to ide super - otkrio je Bojanić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading