NAJBITNIJI IZBOR U ŽIVOTU NIJE NAPRAVIO SAM: Nikola Rokvić otkrio kako mu je VIŠA SILA pomogla da pronađe ljubav svog života (FOTO)

Autor:

Zabava

21.08.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni folker progovorio o božanskom udelu u spajanju bračnih partnera.

NAJBITNIJI IZBOR U ŽIVOTU NIJE NAPRAVIO SAM: Nikola Rokvić otkrio kako mu je VIŠA SILA pomogla da pronađe ljubav svog života (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nikola Rokvić

Poznati pevač Nikola Rokvić stakao je ogromnu popularnost i zbog svog hodočašća za Eginu, kojim je sproveo u delo humanitarnu akciju, koju je organizovao pod okriljem fondacije "Porodica", koju je osnovao sa svojom suprugom Bojanom Barović.

On je sada progovorio o važnosti izbora životnog partnera, te zaključio da se zapravo tu i ne bira mnogo, već da se sa drugom polovinom spaja po Božijem promislu.

- Najbitniji izbor u životu, izbor druge polovine! Da li u opšte i biramo? Ja znam da nas je spojila čudesna Božija promisao, milost i Ljubav - napisao je folker uz niz fotografija sa svojom lepom surpugom, koje je objavio na Instagramu.

 

 

Ispod objave su odmah krenuli da ih obasipaju komentarima divljenja.

- "Hvala Bogu, predivni ste!", "Najdivniji par", "Prekrasna jedna porodica, svaka čast i veliki pozdrav, ostanite takvi kakvi jeste do sada!" - samo su neke od reakcija.

Podsetimo, Bojana i Nikola su jedan od najskladnijih parova na estradi, a privatno su veoma posvećeni pravoslavnoj veri i tradiciji. Zajedno su osnovali Fondaciju "Porodica", kako bi organizovali humanitarne akcije za pomoć najugroženijima.

Pevač poslednjih meseci veoma polaže i na svoju fizičku spremu, pa je telo uvežbao poput gladijatora spremnog na nove podvige. Uz to on forsira post i molitvu, kako bi svaki poduhvat uz Božiju pomoć izneo onako kako i dolikuje jednom pravoslavnom hrišćaninu.

U međuvremenu ne odustaje ni od svojih nastupa kojima je ovog leta prebukiran.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading