SLAVLJE U DOMU ROKVIĆA! Bojana i Nikola pucaju od LJUBAVI I SREĆE, reči Marinkove udovice TOPE SRCA! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.08.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poseban dan u domu slavnog estradnog para!

SLAVLJE U DOMU ROKVIĆA! Bojana i Nikola pucaju od LJUBAVI I SREĆE, reči Marinkove udovice TOPE SRCA! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Leona Rokvić, najstarija ćerka pevača Nikole Rokvića i njegove supruge Bojane Barović, rodila se pre tačno osam godina, a danas proslavlja rođendan. Slavica Rokvić, pevačeva majka i udovica pokojnog Marinka Rokvića, oglasila se na društvenim mrežama i čestitala unuci rođendan. 

Dirljiva poruka Slavice Rokvić, koju možete pročitati u nastavku ovog teksta, raznežila je pevačeve fanove.

- Gledam te kako rasteš, kako se iz dana u dan menjaš. Ponosna što si moja. Dok zanesena držeći paletu najdivnijih, šarenih boja, stvaraš slike svoje maštovite stvarnosti. Uživam jer sve što dotakneš pretvaraš u umetnost rađanja. Rađanja ljubavi, sreće, zadovoljstva, radosti,... menjajući i bakinu stvarnost. Jer taj miris sreće, kojim me opijaš čini da svakim danom iznova, osetim koliko je život lep. Lenočka moja, prva devojčice bakina, srećan ti osmi rođendan, sinfonijo radosti moje. Volim te - napisala je Slavica na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: Instagram.com./rokvic.slavica

Leona Rokvić, Nikolina ćerka

Bojana i Nikola su se oglasili ispod objave, te svojoj ćerki poslali tri emotikona crvenog srca.

Inače, Nikola je nedavno ostvario svoj cilj i završio humanitarno hodočapće do Egine, nakon čega mu je Slavica poslala moćnu poruku.

- Sine! Iz mog naručja sa sigurnošću si pružio prve korake u susret novim iskušenjima, pogledima, životnim shvatanjima preplavljen istraživačkim poletom, čvrsto stojeći nogama na zemlji. Ne dopuštajući da te zanos života ponese i uznese. Da bi danas sigurnim koracima mladog čoveka, noseći i sopstveni krst pomirio prošlost kroz sadašnjost zarad svetlije i bolje budućnosti svih nas, a naročito onih kojima je prosvetljenje i ozdravljenje najpotrebnije. Najlepše mesto gde jedan čovek može biti su nečije misli, nečija molitva i nečije srce. Kroz tebe je Gospod uslišio nečiju molitvu, kroz tvoju žrtvu nekom će radost ponovo zakucati na životna vrata i dati nadu u bolje sutra. Ponosna, sa suzom radosnicom u krajičku oka hrlim ti u susret sine moj, ne brinući se za sigurnost sopstvenih koraka. Radujmo se zajedno - napisala je Slavica na društvenoj mreži Instagram tada.

Republika

Foto: Instagram.com/slavica.rokvic

Slavica sa sinovima nakon Nikolinog hodočašća

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading