MLADENOVIĆKA PUKLA MILION I PO EVRA NA NEKRETNINE! Ko nema sreće u ljubavi, ima u novcu!

Autor:

Zabava

21.08.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nego uspešne godine iza sebe imala je pevačica Aleksandra Mladenović, što se ne može reći i za njen privatni život, koji je bio prilično turbulentan, ali se zato stanovi samo nižu.

MLADENOVIĆKA PUKLA MILION I PO EVRA NA NEKRETNINE! Ko nema sreće u ljubavi, ima u novcu!

Foto: shutterstock, ST/Tamara Pavišić

Pevačica Aleksandra Mladenović, koja je pre nekoliko meseci bila u centru pažnje zbog burnog raskida s bivšim partnerom, živi u stanu u Beogradu, vrednom pola miliona evra, međutim, to nije jedina nekretnina koju poseduje mlada brineta čija karijera ide uzlaznom putanjom i čiji su nastupi zakazani nekoliko meseci unapred.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Naime, više nego uspešnu godinu imala je Aleksandra Mladenović, što se ne može reći i za njen privatni život, koji je bio prilično turbulentan, ali se zato stanovi samo nižu. Mladenovićka je iz godine u godinu znatno bogatija i to kao vlasnica više nekretnina, te se procenjuje da je u njih uložila oko milion i po evra.

- Prvi stan sam kupila 2018, a potom i automobil. Posle dve godine sam pazarila još jednu nekretninu u Beogradu na vodi, a sada planiram da kupim treći stan na Vračaru. Kad to završim, smiriću se, majke mi. Ne bacam pare na izlaske i na neke druge gluposti! Volim da radim i gradim. Kad jednog dana budem imala porodicu, biće mi lakše jer ću manje morati da nastupam, a više da budem uz decu. Ponosna sam na to što sam obezbedila i moje roditelje, majku Vesnu i oca Gorana. Renovirala sam im kuću i u potpunosti je sredila - rekla je ona za Blic.
Stan u kojem trenutno živi je luksuzan i prostran, na kojem nije štedela jer, kako je i sama rekla jednom prilikom, nije ga stekla lako.
- Mislim da sam zaslužila koliko sam se mučila i koliko se mučim i radim da sebi priuštim jedan takav stan - rekla je Aleksandra za medije nedavno i dodala:
- Do ovakvog stana se stiče velikim radom i ulaganjem. Sve sam stekla sama i na to sam ponosna.
 Aleksandra je definitivno od onih koji pošteno zarađen dinar pametno ulažu, te je, vođena time, kupila nekretninu u najluksuznijem delu Beograda da bi je izdavala.
- Ne živim u Beogradu na vodi, to sam kupila samo za izdavanje - izjavila je svojevremeno Aleksandra Mladenović u emisiji "Zvezde Granda - specijal". 
Pevačica je posle turbulentne veze s partnerom kojeg je prijavila za nasilje bila u vezi s Darkom Dobričaninom, kojeg je prihvatila i njena porodica, a onda se na njenom rođendanu nije pojavio, zbog čega svi misle da su raskinuli.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading