VESNA PEVA, A DUDE VISE! Zmijančevu urnisali zbog providne haljine, ona odbrusila: Grudnjak me steže i guši!

Autor:

Zabava

03.08.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Zmijanac poslednjih godina dobija sve više negativnih kritika na račun stajlinga

VESNA PEVA, A DUDE VISE! Zmijančevu urnisali zbog providne haljine, ona odbrusila: Grudnjak me steže i guši!

Foto: ATA Images/M.M.

Pevačica koja je decenijama žarila i palila Balkanom, Vesna Zmijanac poslednjih godina dobija sve više negativnih kritika na račun stajlinga, koji je, po mišljenju javnosti, i više nego provokativan, ali i neumesan za njene godine.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Naime, Vesni nije prvi put da se na nastupu, na kojem ima i maloletne dece, pojavi u providnoj haljini bez brushaltera, kao što je nedavno bio slučaj, kada su joj se ispod žute prozirne haljine oslikavale bradavice, zbog čega su je izvređali na društvenim mrežama.

- "Umesto visi babe, vise sise" "Opet ona bez brusa, šta je umislila da je ribetina, bila nekad jeste, ovo sad je strašno", "Jedna sisa u Beču, druga u Grmeču", "Nije ovo više za nju, bolje nek se povuče", "Volim njene pesme, ali nisam mogla ni da je slušam koliko sam gledala, užas" - bili su samo neki od komentara.
 

Foto: Privatna arhiva

 


Inače, Vesna je jednom prilikom priznala da ne voli da nosi brushalter jer smatra da joj ne treba.
- Ne nosim grudnjak jer mi smeta, steže me i ne da mi da dišem. Nemam ni razlog da ga nosim jer mi ovo što imam dobro stoji. Moje je. Grudi su mi prirodne! Obučem haljinu koja se malo providi i napravi se hajka. Nije bila providna kada sam je probala, ali kada su uperili svetla, svašta se videlo - rekla je ona svojevremeno za Telegraf.  
Takođe, Vesna je prokomentarisala činjenicu da voli da se sunča u toplesu.
- Sunčam se u toplesu. Jedne godine smo Snežana Savić i ja letovale u Floridi i odlučile da se sunčamo bez gornjeg dela kupaćeg. Prišao nam je čuvar i rekao da moramo da odemo. Pitala sam Sneki da li može da zamisli da mu se ne sviđamo, a on je rekao: "Naprotiv. Što se mene tiče, ceo dan bih vas gledao, ali takav je zakon ovde." Pa recite da je Srbija patrijarhalna - izjavila je Zmijančeva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading