PREMINUO OTAC NINE RADULOVIĆ! Strašne vesti stigle dan nakon RADOSNIH!

Autor:

Zabava

21.08.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa voditeljka se potresnim rečima oprostila od njega!

PREMINUO OTAC NINE RADULOVIĆ! Strašne vesti stigle dan nakon RADOSNIH!

Foto: ST/Dragan Kadić

Popularna voditeljka Nina Radulović saoštila je tužnu vest putem objave na društvenoj mreži Instagram. Naime, njoj je preminuo otac. Ona je objavila nekoliko uspomena, te otkrila da joj je tata bolovao od duge i teške bolesti.

- Naš dobri tatica, Dugi, Deda Bada, zauvek nas je posle duge i teške bolesti napustio danas, na veliki praznik. Bio je najbolji otac, deka, suprug, brat, prijatelj, stomatolog. Pošten do srži, uvek nasmejan, staložen, duhovit, voleo je život do poslednjeg dana. Nedostajaće nam zauvek - napisala je Nina na svom Instagram profilu.

Ova vest je došla nakon slavlja u njihovom domu. Naime, njena majka Gordana je juče proslavila rođendan. Radulovićeva je juče objavila fotografiju sa njom i čestitala joj rođendan.

- Majčica moja najlepša! Da si mi živa i zdrava još mnooogo godina - napisala je voditeljka uz zajedničknu fotografiju sa mamom, te je dobila brojne komplimente da je lepotu nasledila od nje.

Otac Nine Radulović bio je stomatolog, baš kao i njena majka.

Voditeljka, koja važi za jedno od naših najlepših TV lica, pre nekoliko meseci otkrila je da bi volela da dobije još dece. Ona je u braku sa Branislavom Lečićem dobila sina Lava, a ne želi da on bude jedinac.

- Volela bih da imam još dece, ali to stvarno ne zavisi samo od mojih želja, već i od Boga i prirode. Želja mi je da svi budemo zdravi i nasmejani, da nikad ne zaboravimo najveću vrednost koju nam je Bog dao, a u poslovnom smislu, da nastavim da razvijam produkciju, na čijem sam čelu već petu godinu - rekla je Nina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading