BORA ZADRŽAN U BOLNICI: U naredna 24 sata će se sve znati, porodica je obaveštena!

Autor:

Zabava

20.08.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frontmen Riblje čorbe ima ozbiljnan problem sa plućima, oglasio se njegov menadžer!

BORA ZADRŽAN U BOLNICI: U naredna 24 sata će se sve znati, porodica je obaveštena!

Foto: Shutterstock, ATA Images

Nakon što se pronela vest da se poznati muzičar Bora Đorđević, frontmen grupe "Riblja čorba" obratio lekaru zbog problema sa plućima, zbog čega je odmah dobio zabranu putovanja i izlaganja naporima, oglasio se i njegov menadžer.

Bora je u bolnici, za 24 sata znaćemo sve. Za sada samo imamo informaciju da je u pitanju jaku upala pluća, porodica je o svemu obaveštena - rekao je Bane Obradović za "Blic".

Inače, prethodno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe "Riblja čorba" izdato saopštenje o Borinom zdravstvenom stanju.

- Dragi prijatelji, usled narušenog zdravstvenog stanja Bori Đorđeviću su lekari zabranili da putuje i da se izlaže naporima zbog jake upale pluća kao i pogoršanja sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća. Naravno, kao i uvek, pobedićemo bolesti i čim se Bora oporavi vidimo se na novim druženjima - navodi se na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Menadžer Bane Obradović progovorio o Borinom zdravstvenom stanju

Posle ovog obaveštenja na društvenoj mreži fanovi su izrazili podršku i želje za brz oporavak frontmenu grupe Riblja čorba.

Podsećamo, Đorđević se od ozbiljne bolesti pluća već izvesno vreme leči u Sloveniji. O njegovom stanju nedavno je za Republiku progovorila njegova čuvena "lutka sa naslovne strane" Latinka Meri Cakić. 

- Mnogo je bolestan. Ovih dana sam plakala. Ima velike probleme sa plućima. Plašila sam se da će mi ova godina početi sa tužnim vestima. Odložio je novogodišnji koncert u Nišu. Rekla sam mu da je kameleon, a on meni da se kaje što nisam išla sa njim na turneju onda kada smo sarađivali. Bila sam mnogo dobra riba, plašio se da će muškarci napraviti haos. Iskreno se nadam da će se izvući, ali volela bih kada bi on uspeo da napravi oproštajni koncert. Region će patiti ako se njemu nešto desi. Sada je u Ljubljani i leči se tamo. Poručujem mu da bude hrabar i jak. Da ga bog pogleda. Da nije bilo Bore, ne bi bilo ni mene. Bora je u meni video talenat, a ostali su samo hteli da me strpaju u krevet. On mi je obeležio život - ispričala je nedavno za naš list čuvena Meri. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading