SEĆATE LI SE ĐANIJA SA POČETKA KARIJERE? Procurio snimak star skoro TRI DECENIJE, ovo će vas ZASMEJATI DO SUZA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.08.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevača mnogi danas ne bi prepoznali!

SEĆATE LI SE ĐANIJA SA POČETKA KARIJERE? Procurio snimak star skoro TRI DECENIJE, ovo će vas ZASMEJATI DO SUZA! (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Đani

Popularni pevač Radiša Trajković Đani ove godine je proslavio 51. rođendan, a naredne će slaviti tri decenije uspešne karijere. Rođen je na Kosovu i Metohiji u Prištini, a dolazi iz mesta Lipljan i proslavio se širom regiona svojim pesmama, zbog kojih je, kao i zbog štimunga koji pravi na veseljima, nastala rečenica "No Đani, no party" (bez Đanija nema žurke). 

Republika

Foto: Republika

Đani će naredne godine proslaviti 30. godina karijere

Đani je prepoznatljiv i po svom izgledu, a malo ko se seća kako je pevač izgledao na početku karijere. Jedna stranica na društvenoj mreži TikTok, koja se bavi objavama retro snimaka naših estradnjaka, izbacila je video iz 1998. godine iz emisije "Euro Pink", koji je privukao veliku pažnju.

Tada je Bane Bojanić izveo svoj hit "Pola vino, pola voda", a na sceni su mu se priključili Đani i Igor Lugonjić. Snimak je oduševio korisnike gorepomenute društvene mreže, a mnogi među njima nisu znali kako je Đani izgledao.

@retro_hitovi

Bane Bojanić - Pola vino, pola voda - Euro Pink 1998 ♬ original sound - retro_hitovi

"Ja, ljudi moji, Đani ha-ha-ha-ha-ha", "Jao, istorija", "Kakav krem de la krem", "Ma vidi Đanija, dečkić", "Vidi, brate, Đanija. Legenda", "Koja lepota, momci su bili u to vreme za desetku, lepi, normalni, a pesma vrh", "Gde ga Đani brat", "Jao, Đanija i Igora", "Koji likovi, carevi", "Gle Đanija", "Ka klinka sam bila zaljubljena u Igora", samo su neki od komentara ispod ove objave, koju možete videti iznad ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading