NAPADNUTA VERICA RAKOČEVIĆ NA AVALI, OBJAVLJEN PRVI SNIMAK S LICA MESTA: Policija HITNO napravila RACIJU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.08.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muž Verice Rakočević se hitno oglasio!

NAPADNUTA VERICA RAKOČEVIĆ NA AVALI, OBJAVLJEN PRVI SNIMAK S LICA MESTA: Policija HITNO napravila RACIJU! (VIDEO)

Foto: ATA Images/Marija Mlađen

Verica Rakočević, Veljko Kuzmančević

Veče na Avali pretvorilo se u pravu noćnu moru za Vericu Rakočević i njenog supruga Veljka Kuzmančevića, koji su se našli u neprijatnoj situaciji kad im je komšija uputio preteće reči. Kako je Veljko otkrio, ovo nije prvi put da se suočavaju s problematičnim ponašanjem komšije, te su bili primorani da zatraže pomoć policije.

Kuzmančević je istakao da se ovo nije dogodilo prvi put te da već godinu dana trpe konstantno maltretiranje od komšije. Pokušavali su da reše situaciju na miran način, ali bezuspešno. Sinoć je situacija eskalirala do te mere da je policija morala da interveniše, a komšija je dobio krivičnu prijavu.

- To je haos, godinu dana imamo taj problem. To je konstantno maltretiranje, pokušali smo s njim da razgovaramo ovde, svi i ovaj komšija dole - da mu normalno kažemo, u redu je da se dođe da se druže, ajde ako imaju neko slavlje nešto...

- Sinoć je bila ovde policija, mi smo dali izjavu. On je dobio krivičnu prijavu, sad dalje ide na sud, ali u principu, mogla je da se sinoć desi gora stvar, da ja nisam bio tu, da je Verica bila sama. Ona se jako uznemirila... Meni je najlakše bilo da sam otišao tamo, ali ja neću da radim ništa što je mimo zakona. Kad imate takvog čoveka u komšiluku, još pijanog, njegove reakcije ne možete da predvidite, dodao je Veljko i nastavio:

 

 


Veljko je istakao da je njegova supruga Verica jako potresena celom situacijom, te da je mogla da se desi mnogo gora stvar da je ona bila sama kada je komšija počeo da divlja. Upućivao joj je preteće reči, a Verica se, prema Veljkovim rečima, jako uznemirila zbog celokupnog događaja.

- I opet kažem, najgore bi bilo da ja nisam bio ovde na Avali, a da je Verica bila sama i da je on počeo da divlja. Verica se jako uznemirila, zamislite da vam neko viče "Umri ku*vo"i "Dužan si mi krv". Ona mu ništa nije rekla jer se on iživljavao ceo dan i onda uveče kad je shvatio da mi ne reagujemo, onda je odlepio, ugasio muziku i počeo da divlja, da preti, da se ponaša kao manijak - završio je.

Iako bi najlakše bilo da sam ode i reši situaciju, Veljko je istakao da neće raditi ništa što je mimo zakona. Njegova reakcija na incident pokazuje odgovornost i svest o važnosti poštovanja zakona, uprkos teškoćama sa kojima se suočavaju.

Ovaj incident na Avali baca svetlo na problem komšijskih odnosa i ponašanja koje može da ugrozi sigurnost i mir ljudi u njihovom okruženju. Nadamo se da će nadležne institucije uspeti da reše ovo pitanje na adekvatan način kako bi se osigurala bezbednost Verice Rakočević, Veljka Kuzmančevića i svih ostalih stanovnika.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading