SLIČNOST JE ŠOKANTNA! Karleuša i Madona vole mlađe momke i OVO! Muzička zvezda samu sebe RAZOTKRILA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.08.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop diva još jednom iznenadila fanove!

SLIČNOST JE ŠOKANTNA! Karleuša i Madona vole mlađe momke i OVO! Muzička zvezda samu sebe RAZOTKRILA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP, Printscreen/Youtube/JELENA KARLEUŠA

Muzička zvezda Jelena Karleuša je pre dva dana proslavila 46. rođendan, a publiku je obradovala spotom za pesmu "Benga". Ovo je najopasniji i najskuplji spot kod nas, a Karleuša je odlučila da sa fanovima podeli više detalja. Tako je na društvenoj mreži Instagram objavila snimak koji je nastao tokom snimanja spota.

Jelena na snimku nosi "grils", nakit za zube, a sebe je uporedila sa planetarnom zvezdom Madonom.

- Makro zum na detalje. Benga grils. P.S. Sličnost sa Madonom je šokantna na trenutak - napisala je Karli, a snimak možete videti u nastavku ovog teksta.

Osim što obe vole nakit za zube, Karleušu i Madonu spajaju još dve stvari - obe vole mlađe momke i obe su Lavovi u horoskopu (Madona je rođena 16. avgusta).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Inače, Jelena je samo dan posle rođendana otkrila da ima novu simpatiju i da je Duško Tošić više ne zanima.

- Više mu ništa ne zameram, ne mislim o njemu. Žao mi je što nije mogao da prati ženu kao što sam ja, što nije bio dovoljno jak i mentalno i emotivno. Ja sam ipak žena za koju je potrebnu imati veliku petlju, veliko srce i ozbiljno visok IQ da bi se ja razumela i volela na pravi način. Voleti i razumeti vanzemaljca je teško. Problem je živeti sa nekim kome stalno moram da objašnjavam da mišljenje javnosti ne treba da bude ono sto moj partner misli o meni - rekla je Karleuša o Dušku, pa otkrila:

Mogu da kažem da postoji neko. Ali sve u svoje vreme... Duško i ja dugo nismo u tim muž-žena odnosima, odnosno više od pet godina i bilo bi nerealno da se meni niko ne udvara, da se meni niko ne dopada i da me neko nije zagrlio i poljubio. Ne kažem da sam zaljubljena, ali zadovoljna jesam. Nisam neko ko blista zbog nekog drugog, ja blistam uglavnom kada sam zadovoljna sama sobom. To je najbolje rešenje svih ženskih problema, blistajte, drage dame, zbog sebe, ne zbog partnera jer jedino ste vi ta konstanta - otkrila je Jelena za "Informer".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading