ROKVIĆI SLOMLJENI: Nikola i Marko se setili pokojnog oca Marinka, ovaj dan nikada neće zaboraviti! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.08.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je poseban dan u porodici preminulog pevača!

ROKVIĆI SLOMLJENI: Nikola i Marko se setili pokojnog oca Marinka, ovaj dan nikada neće zaboraviti! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Danas je za porodicu Rokvić poseban dan, jer se na današnji dan krstila čitava porodica - Nikola, Marko i njihova majka Slavica. Ovaj događaj ima duboko emotivno značenje za njih, jer ih povezuje sa sećanjem na njihovog oca Marinka, koji im danas posebno nedostaje.

Emotivna poruka Nikole Rokvića

Nikola Rokvić se oglasio na društvenim mrežama, objavljujući fotografiju sa porodicom iz srećnijih dana kada su svi bili zajedno. On je otkrio koliko je današnji dan bitan za njih, nazivajući ga "Preobraženje Gospodnje" i ističući da su na taj dan duhovno rođeni. Njegova emotivna poruka nosi sa sobom duboko lično značenje i pokazuje koliko je porodici važno obeležiti ovaj dan.

- Preobraženje Gospodnje! Praznik na koji smo kršteni u našem Bosanskom Petrovcu i duhovno rođeni mama Slavica, Marko i ja!!! Takođe je i moja Bojana krštena na današnji dan 💚 Srećan praznik!!! Radujmo se!!! - napisao je Nikola.

Marko Rokvić čuva uspomenu na oca

Nikolin brat Marko Rokvić takođe se oglasio na društvenim mrežama, objavljujući sliku iz svog doma na kojoj se vidi portret njihovog oca. Uz ovu sliku, Marko je podelio emotivnu poruku koja jasno pokazuje koliko mu nedostaje otac. Ova gesta pokazuje da je uspomena na oca Marinka veoma važna za celu porodicu Rokvić, posebno na današnji dan.

- Tebe nemam, a duša me boli. 27. 1. 1954. godine - napisao je Marko.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Marka Rokvića

Ovaj dan za Rokviće predstavlja priliku da se zajedno prisete važnih događaja iz svoje porodične prošlosti, da ojačaju svoje veze i da se podsete vrednosti koje su ih ujedinile kao porodicu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading