ČOLA UHVAĆEN S MLADOM PEVAČICOM: Svi se pitaju šta se DEŠAVA, slika zapalila mreže! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.08.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija je vrlo brzo postala viralna!

ČOLA UHVAĆEN S MLADOM PEVAČICOM: Svi se pitaju šta se DEŠAVA, slika zapalila mreže! (FOTO)

Foto: ATA Images

Popularna pevačica Tea Tairović šokirala je pratioce objavom na društvenoj mreži Instagram. Naime, ona je objavila fotografiju s našom najvećom muškom muzičkom zvezdom Zdravkom Čolićem. Nije navela gde su se sreli i družili, a sudeći po nekolicini snimaka na društvenim mrežama, reč je o privatnoj proslavi u Crnoj Gori. Upravo su njih dvoje bili angažovani da uveličaju slavlje, a goste su raspametili u trenutku kada su ukrstili glasove i otpevali jednu duetsku pesmu zajedno.

Fanovi su se oduševili i usledilo je pregršt komentara ispod njene objave. Neki su poželeli da ga vide na njenom koncertu, dok drugi traže duet.

- "Molim vas recite mi da je on gost u Areni", "Nešto se kuva", "Mnogo skupa slika", "Možda Čola bude gost u Areni i to će sigurno biti drugi dan kad ja ne idem", "Čola gost u Areni, pazite šta vam kažem" - samo su neki od brojnih komentara.

Inače, Tea i Zdravko dugo se poznaju i imaju i te kako dobar odnos, pa sve što fanovi priželjkuju i nije nemoguće, pogotovo ne kad se u obzir uzme to što Tea goste za oba koncerta u Areni krije kao zmija noge.

- Oni su dugo u izuzetno dobrim odnosima, ali ona o tome javno nije pričala niti je to isticala. Postoji realna šansa da se on pojavi kao specijalni gost, što bi i te kako začinilo njen spektak, koji sprema - ističe izvor Telegrafa.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Tea Tairović dugo poznaje Zdravka Čolića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading