SVI SU MISLILI DA SEKA ALEKSIĆ IMA IDEALAN BRAK! Veljko Piljkić NA IVICI ŽIVACA - procurio privatni SNIMAK!

Autor:

Zabava

18.08.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ovog videa se podigla neviđena prašina u javnosti!

SVI SU MISLILI DA SEKA ALEKSIĆ IMA IDEALAN BRAK! Veljko Piljkić NA IVICI ŽIVACA - procurio privatni SNIMAK!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Seka i Veljko

Pevačica Seka Aleksić je vrlo aktivna na društvenim mrežama, gde često deli svakodnevne trenutke sa pratiocima.

Foto: Facebook printscreen/Muzika Sa Balkana

Seka jede pasulj

Nedavno je pevačica istakla svoju ljubav prema domaćoj kuvanoj hrani, posebno ističući svoju strast prema pasulju. U jednom od svojih Instagram videa Seka je prikazala trenutak kada je uživala u obilnom tanjiru pasulja, što je privuklo pažnju njenih fanova.

Ona je istakla da voli raznovrsnu domaću hranu poput graška, boranije, gulaša, punjenih paprika i sarmi, naglašavajući da je odrasla jedući takve obroke skoro svakodnevno. Za Seku hrana poput pasulja, uz dodatak mladog luka, ljute paprike i ajvara, predstavlja vrhunac užitka, daleko iznad modernih kulinarskih trendova poput sušija ili drugih internacionalnih specijaliteta, te je u svom novom javnom obraćanju imala ironijski otklon prema "fensi" hrani.

U svom, sada već poznatom, opuštenom fazonu, pevačica se malo našalila sa svojim suprugom dok su ručali u restoranu. Naime, na pomenutom snimku se može videti kako pevačica doterana "do bola" elegantno uzima slanik i u stilu velikog kuvara bogato soli svoj odrezak serviran sa rukolom i gotovo umetninom iscrtanom balzamiko sosom, a potom uzima šniclu i počinje da je kida zubima direktno iz ruku, mrzovoljno gledajući u escajg.

- Kad treniram mužu živce - upozorila je pevačica muža u šali jer je svima poznato da su Seka Aleksić i Veljko Piljikić primer stabilnog braka koji je ispunjen ljubavlju već više od deset godina.

"Seko, ovde si mi ista Iva Mendez", "Svi mi nekad ovako jedemo", "Prijatno", "Post je, draga Seko", "Uživaj u svom broku, draga", "Gospođa sa velikim G", "Bravo Seko. Kako slatko jedeš, pošla mi vodica na usta", "Kakav si ti car od žene", samo su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading