ŠTA SE DESILO NAŠOJ PEVAČICI?! Misteriozna objava zaprepastila javnost, fanovi je zatrpavaju porukama!

Autor:

Zabava

17.08.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica šokirala pratioce novom objavom na Instagramu!

ŠTA SE DESILO NAŠOJ PEVAČICI?! Misteriozna objava zaprepastila javnost, fanovi je zatrpavaju porukama!

Foto: printscreen/TV Prva

Pevačica Marija Mikić izazvala je veliku pažnju javnosti svojom poslednjom objavom na Instagramu. Postavila je pitanje svojim pratiocima koje je mnoge zbunilo:

- E, sad jedno pitanje: "Kada bih vas pitala da mi platite kafu u kafiću, jer nemam novca, koliko vas bi mi izašlo u susret?" - napisala je ona.

Ovo pitanje je izazvalo različite reakcije i komentare među njenim pratiocima.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marija Mikić

Inače, Marija Mikić je edavno otkrila javnosti da se suočavala sa zdravstvenim problemima, uključujući i trombofiliju, koja je bila uzrok njenih spontanih pobačaja pre nego što je rodila ćerku Đurđu. Ona je istakla važnost testiranja na trombofiliju prilikom planiranja porodice, ističući da bi to trebalo da bude standardni deo testova za sve buduće roditelje.

Marija je otvoreno govorila o izazovima koje je doživela tokom trudnoće, ističući da su je mučnine i povraćanja pratile kroz obe trudnoće. Tokom trudnoće je izgubila čak 8 kilograma zbog intenzivnih mučnina, a promenila je i svoj način ishrane. Otkrila je da su je mučnine naterale da uživa u hrani koju ranije nije volela, poput jabuka, i priznala da je imala lufta da se ugoji još tri kilograma da bi dostigla težinu pre trudnoće.

Marija Mikić je svojom iskrenošću i otvorenošću o svojim ličnim izazovima privukla pažnju javnosti. Njena iskustva sa zdravstvenim problemima i trudnoćom pružaju inspiraciju i podršku mnogim ženama koje prolaze kroz slične situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading