SAHRANJEN SINIŠA PAVIĆ! Scenarista ispraćen uz OVE EMOTIVNE REČI na večni počinak!

Autor:

Zabava

17.08.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Pavić je sahranjen danas u Vlasotincima u krugu njegove porodice i bliskih prijatelja, koji su se oprostili od čuvenog scenariste.

SAHRANJEN SINIŠA PAVIĆ! Scenarista ispraćen uz OVE EMOTIVNE REČI na večni počinak!

Foto: Shutterstock, youtube.com/Podcast Jugoslavija

Danas je na groblju u Vlasotincima održana sahrana proslavljenog scenariste Siniše Pavića, koji je ostavio neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji. Okupljeni članovi porodice, rodbina i prijatelji ispratili su ga na večni počinak uz pesmu "A sad adio", a emotivna atmosfera obavila je okupljene.

Poslednji oproštaj Siniši Paviću

Foto: youtube/printscreen/Kosutnjak film

Siniša Pavić sahranjen

 


Povorka ka večnoj kući Siniše Pavića krenula je oko 13.30 sati, a prisutni su iskazivali svoje duboko poštovanje i tugu kroz suze i tišinu. Opelo pokojnom Paviću držala su četvorica sveštenika, od kojih je jedan održao dirljiv govor.

Sećanje na velikog umetnika Sinišu Pavića

Foto: youtube/printscreen/ RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal

Siniša Pavić sahranjen u Vlasotincu

 


U svom obraćanju, sveštenik je istakao Pavićevu nepokolebljivu čestitost i poštenje koje je prepoznatljivo bilo prisutno u svim njegovim delima. Naglasio je da je uvek prolazio kroz teškoće, ali da je na kraju uvek vaskrsavao, videći u tome nešto što je bilo duboko prožeto hrišćanskim vrednostima. Molitvom i nadom, okupljeni su izrazili želju da Siniša bude prihvaćen u Carstvo nebesko, noseći sa sobom svoj dar, talenat i genijalnost.

Siniša Pavić će zauvek ostati upamćen po svom izuzetnom doprinosu domaćoj kinematografiji i ostavštini koju je ostavio iza sebe. Njegova dela i lik će nastaviti da žive kroz sećanje ljudi i kroz vrednost koju su donela umetnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading