"ILI ONA ILI JA": Slavica Ćukteraš dobila OTKAZ zbog bivše rijaliti-učesnice!

Autor:

Zabava

17.08.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicina koleginica postavila ultimatum!

"ILI ONA ILI JA": Slavica Ćukteraš dobila OTKAZ zbog bivše rijaliti-učesnice!

Foto: printscreen/Kurir TV

Pevačica i bivša rijaliti-učesnica Nela Vidaković, profesorka flauta, koja se bavi i pisanjem i komponovanjem, otkrila je da nije u dobrim odnosima sa koleginicom Slavicom Ćukteraš. Naime, njen prvi komšija Mikiša, bivši partner Sandre Afrike, dao je Slavici otkaz zbog Nele, kako bi ona počela da radi.

- To je istina, ja vidim da njoj nije svejedno ni danas. A prošlo je toliko vremena. Mikiša me je zvao da radim kod njega. I to za veći novac nego što sam do tada radila i pristala sam. Međutim, naknadno sam saznala da Slavica radi i da bih radila sa njom. Meni to nije odgovaralo i bukvalno sam mu rekla "Ili ona, ili ja" - ispričala je Nela za domaće medije, pa objasnila zbog čega je postavila ultimatum:

- Ja nisam taj tip. Ja ne mogu da sednem kod gosta u krilo, da se popnem na sto. Nisam ja taj tip. Ne mogu ja to. Ona može. I on je rekao dobro onda ti počinješ ona ispada - rekla je Nela.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Slavica Ćukteraš

Nedavno je Slavicu prokomentarisala i Tanja Savić. Naime, Tanja je prokomentarisala Slavicu, dok je pričala o predstojećem koncertu u beogradskoj Areni, koji je zakazala za novembar ove godine, pa pokazala šta i dalje misli.

- Ma, sigurno su mi sve kolege čestitale što sam zakazala Arenu, evo, sve su potrčale! Slavica Ćukteraš da l' mi je čestitala? E, ona je najviše potrčala, ona je prva potrčala (smeh). Ubiće me dečko šta lupetam ovo... (smeh). Ja sve ljude volim, svima bih čestitala na uspehu, ne znam - izjavila je Savićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading