NJEGOVA SMRT JE POTPUNO DOTUKLA! Lepa Brena slomljena zbog tragičnog gubitka, osvanula OPROŠTAJNA PORUKA PEVAČICE!

Autor:

Zabava

16.08.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tuga kao mač pokosila pevačicu!

NJEGOVA SMRT JE POTPUNO DOTUKLA! Lepa Brena slomljena zbog tragičnog gubitka, osvanula OPROŠTAJNA PORUKA PEVAČICE!

Foto: youtube.com/printscreen

Danas je u svom domu u Vlasotincu preminuo čuveni scenarista Siniša Pavić, poznat po serijama "Bolji život", "Srećni ljudi", "Porodično blago", "Bela lađa" i "Junaci našeg doba". Pavić je preminuo u 92. godini, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag u svetskoj kinematografiji. Njegove serije su postale deo kolektivne memorije i značajno su uticale na domaću televizijsku produkciju.

Vladimir Pavić, sin preminulog scenariste, potvrdio je tužnu vest i zamolio javnost da poštuje privatnost porodice u ovom teškom trenutku. "Mogu da vam potvrdim da je moj otac preminuo. Preminuo je u snu od starosti u 92. godini. Ne bih mogao ništa više da vam kažem. Zamolio bih vas da poštujete našu privatnost u ovom teškom trenutku," rekao je Vladimir za Informer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Siniša Pavić je dobitnik Nagrade "Dositej Obradović" za životno delo iz 2020. godine, a njegovo delo ostaje značajan doprinos domaćoj kulturi i umetnosti. Večeras će na Prvom programu RTS-a biti emitovan film "Čudo neviđeno" u čast ovom velikanu televizijske umetnosti.

Sahrana će se obaviti sutra, 17. avgusta u 13 časova na groblju u Vlasotincu, prenosi RTS. Povodom gubitka, pevačica Lepa Brena je izrazila žaljenje:

- Odlaze jedan po jedan... velikan koji je napisao toliko serija, filmova koji su ostali upisani u istoriju. Bila mi je čast i zadovoljstvo što smo sarađivali. Neka mu je večna slava - napisala je pevačica uz fotografiju Siniše Pavića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading