"BOG ĆE IM SVE VRATITI!" Dara podržala Đanija nakon skandala na svečanom dočeku olimpijaca - PEVAČICE MISLE DA ĆE OSVOJITI NEKOGA

Autor:

Zabava

15.08.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đani je istakao da je došao na proslavu kako bi odao počast sportistima i svojoj porodici, ali da nije dobio priliku da nastupi uprkos dogovoru da svako od kolega otpeva par pesama.

"BOG ĆE IM SVE VRATITI!" Dara podržala Đanija nakon skandala na svečanom dočeku olimpijaca - PEVAČICE MISLE DA ĆE OSVOJITI NEKOGA

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika

Poznata pevačica Dara Bubamara je dala svoje mišljenje o nedavnom incidentu koji se plete oko imena njenog kolege, Radiše Trajkovića, poznatijeg kao Đani. Dara je istakla da nije kolegijalno to što nije otpevao nijednu pesmu na svečanom dočeku naših olimpijaca, ali je pretpostavila da su možda sportisti imali uticaja na to ko će pevati na proslavi. Ipak, ona je istakla da svako radi za sebe i da će se sve vratiti svakome onako kako zaslužuje.

Foto: Instagram printscreen

Dara

- To nije kolegijalno, ali ko zna koja je to politika bila, verovatno su sportisti određivali ko će da peva. To je to, vole pevačice da misle da će osvojiti nekoga - rekla je Dara u emisiji "Ekskluzivno", pa nastavila:

- Svako se bori za sebe, ne zameram nikom, žao mi je Đanija, ja ga jako poštujem i volim, i njega i Slađu. Svako radi sebi, Bog sve gleda, tako da će im se sve vratiti.

Đani isprozivao kolege posle žurke Olimpijaca

Radiša Trajković Đani nedavno je javno izrazio nezadovoljstvo zbog situacije na proslavi na kojoj nije stigao da otpeva nijednu pesmu. On je istakao da je došao da podrži sportiste i da peva, ali da na kraju nije dobio priliku za to. Ova situacija je izazvala pažnju javnosti, posebno jer su neki drugi izvođači uspeli da održe svoje nastupe.

Foto: Dragan Kadić, ATA Images, Republika

Đani, Tanja Savić, Danica Crnogorčević

Iako su na proslavi nastupali brojni pevači poput Danice Crnogorčević, Milice Pavlović, Milice Todorović, Nikole Rokvića, Tanje Savić, Ine Gardijan, Đanija i Željka Šašića, Đani i Željko nisu stigli da se pojave na sceni, što je dodatno doprinelo kontroverzi.

Kako će se ova situacija odraziti na dalje odnose među kolegama i da li će dovesti do promena u organizaciji sličnih događaja, ostaje da se vidi. Jedno je sigurno, ova tema i dalje intrigira javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading