UHVAĆENA USRED AKCIJE NA DEČIJEM IGRALIŠTU! Skinula se Jelisaveta Oršanin, svima POKAZALA IZVAJANO TELO!

Autor:

Zabava

15.08.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivale fotografije sa letovanja!

UHVAĆENA USRED AKCIJE NA DEČIJEM IGRALIŠTU! Skinula se Jelisaveta Oršanin, svima POKAZALA IZVAJANO TELO!

Foto: Instagram/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin

Glumica Jelisaveta Orašanin trenutno uživa u odmoru sa svojom decom, ćerkom Petrom i sinom Bogdanom, na prelepim crnogorskim plažama, tačnije na Adi Bojani. Tokom jednog dana, njihov porodični izlet obuhvatio je posetu dečijem igralištu gde je Petra pokazala svoju veštinu penjanja po zamku, ali se i suočila sa izazovom penjalice.

Iako je prvo odustala, hrabra devojčica je nastavila da vežba i na kraju uspela da savlada i tu spravu, dok je Jelisaveta sa ponosom istakla da joj je redovno vežbanje i održavanje kondicije pomoglo da se izbori sa tim izazovom.

Foto: printscreen/instagram.com/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin

Estetska korekcija i krštenje dece

Nedavno su se pojavile spekulacije da je Jelisaveta Orašanin prošla kroz estetsku korekciju, tačnije da je ugradila silikonske implante. Međutim, istaknuto je da je glumica vodila računa da veličina njenih grudi bude u skladu sa proporcijama njenog tela. Takođe, javnost je bila zainteresovana za detalje oko krštenja Jelisavetinih mališana, a mediji su preneli da je par, zajedno sa bliskim prijateljima i članovima porodice, organizovao veliko slavlje u strogoj tajnosti. Krštenje je prvobitno planirano tokom pandemije, ali su ih okolnosti primorale da odlože ovaj važan događaj. Kum malenom Bogdanu postao je Teodosićev najbolji prijatelj Srđan, dok je Petru krstila supruga proslavljenog košarkaša Nenada Krstića, Tatjana.

Uz sve ove detalje, Jelisaveta Orašanin je pokazala da osim uspešne glumačke karijere, vodi računa o svom porodičnom životu i blagostanju svoje dece. Njen odmor u Crnoj Gori pruža nam uvid u njihovu svakodnevicu i aktivnosti koje ih čine srećnom porodicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading