TAKMIČAR UMALO PREMINUO NA SCENI! Izrael i Irska u centru najvećeg EVROPSKOG SKANDALA! Otkrivena najmračnija TAJNA OVOGODIŠNJEG TAKMIČENJA PZE!

Autor:

Zabava

15.08.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detaljan uvid u atmosferu i tenzije među učesnicima takmičenja.

TAKMIČAR UMALO PREMINUO NA SCENI! Izrael i Irska u centru najvećeg EVROPSKOG SKANDALA! Otkrivena najmračnija TAJNA OVOGODIŠNJEG TAKMIČENJA PZE!

Foto: Shutterstock, Printscreen/Youtube/Eurovision Song Contest

Hrvatski predstavnik na ovogodišnjoj Evroviziji, Bejbi Lazanja, našao se u centru pažnje zbog svojih izjava o irskoj predstavnici i izraelskoj delegaciji tokom gostovanja u domaćem podkastu. Lazanja je otkrio detalje o dešavanjima u bekstejdžu manifestacije pre finala, izazivajući kontroverze svojim komentarima.

Foto: Credit: Jessica Gow/TT / AFP / Profimedia

Evrovizija

Irski navijači i drama u bekstejdžu

Bejbi Lazanja je otkrio da je irska predstavnica, Bambi, izazvala haos svojim navijanjem za predstavnika Neme, umesto za sebe, i to na vrlo bučan način. Lazanja je prokomentarisao da pesma irske predstavnice nije bila po njegovom ukusu, dodavši da je situacija u bekstejdžu bila prilično urnebesna.

On je ispričao da je došlo do incidenta kada je irska predstavnica počela da vrišti i ometa snimanje, insistirajući da je Evrovizija festival ljubavi i mira. Njegovo opisivanje irske predstavnice i dramatičnog događaja u bekstejdžu bacio je svetlo na neobične momente tokom takmičenja.

- Kad je bilo između nas i Neme za pobednika, ona je počela da viče: ''Nemo, Nemo!'' I onda su ovi naši iz Srbije: ''Marko, Marko! - prisetio se Lazanja te se složio s voditeljem da je pesma bila loša.

Foto: printscreen/RTS

Evrovizija

- Nemam problem s takvom muzikom, slušam je, ali ovo... Što je ovo? Ovo nije Merilin Menson - dodao je pa se prisetio trenutka kad je nastala drama u bekstejdžu.

- Skoro sam umro od smeha, išli smo na taj flag prajd, ovo je prvi put da pričam to javno, ali nije ništa loše... Stojimo u redu i tišina i, valjda, su stajale Irkinja i Grkinja i valjda je neko snimao, mislim da iz izraelske delegacije, Irkinju. E kad je ona počela da vrišti: ''Nemojte me snimati - rekao je Lazanja.

Ove izjave Bejbi Lazanje izazvale su polemike i postale predmet pažnje medija, dodatno začinivši ovogodišnje izdanje Evrovizije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading