POGLEDAJTE LUKSUZNU KUĆU ŽELJKA MITROVIĆA! Isplivali zanimljivi detalji, evo kako je sredio dom po svojoj meri (FOTO)

Autor:

Zabava

15.08.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od fotografija koju je Željko podelio sa javnošću prikazuje ga sa svojim ljubimcima, a luksuzni enterijer njihovog doma odmah je privukao pažnju.

POGLEDAJTE LUKSUZNU KUĆU ŽELJKA MITROVIĆA! Isplivali zanimljivi detalji, evo kako je sredio dom po svojoj meri (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Željko Mitrović

Željko Mitrović, vlasnik medijske imperije, već godinama ulaže u svoj dom kako bi u njemu uživao sa svojom porodicom. Poznato je da Mitrovići žive u luksuzu, a članovi porodice neretko dele fotografije njihovog doma sa javnošću. Na tim fotografijama može se videti unutrašnjost luksuzne kuće Mitrovića, koja odiše elegancijom i stilom.

Jedna od fotografija koju je Željko podelio sa javnošću prikazuje ga sa svojim ljubimcima, a luksuzni enterijer njihovog doma odmah je privukao pažnju. "Ove moje tri devojke-ukućanke, Maza, Mini i Miksi, mnogo su se obradovale mom povratku u Beograd!" - napisao je Željko uz fotografiju.

Foto: Instagram printsceen

Željko Mitrović pokazao svoje kućne ljubimce

 

Beli nameštaj i stolarija dominiraju u prostoriji, dok su zidovi ofarbani u neobičnu crnu boju, što daje posebnu notu luksuza i elegancije enterijeru.

Željko Mitrović već godinama ulaže u svoj dom, stvarajući prostor koji odražava njegov lični stil i estetiku. Luksuzni detalji poput bele boje nameštaja i crnih zidova predstavljaju prepoznatljiv pečat Mitrovićevog stila. Njegova posvećenost stvaranju elegantnog i luksuznog doma vidljiva je u svakom detalju enterijera, a fotografije koje deli sa javnošću otkrivaju da se Željko i njegova porodica zaista opuštaju u prostoru koji su pažljivo osmislili.

Foto: Instagram printsceen

Željko Mitrović sa najmilijima

 

Inače, tokom odmora na Azurnoj obali vlasnik Pink Medija Grupe Željko Mitrović nije samo uživao sa suprugom Milicom Mitrović, već je pokazao da je ljubitelj prirode i da uživa u šopingu.

Foto: Instagram printsceen

Željko Mitrović u svom domu sa kućnim ljubimcima

 

Naime, vlasnik Pinka je kupio jedno od najstarijih stabala masline u Evropi, staro neverovatnih 1044 godine. Ova neobična kupovina izazvala je pažnju javnosti i postala tema brojnih specijalizovanih portala.

Maslina koju je Željko Mitrović kupio se trenutno nalazi u Italiji, ali će uskoro biti transportovana i presađena u dvorište "Hrama Svetog Žeksa". Ovo stablo će se pridružiti stotinama drugih stabala koje već krase dvorište ovog neobičnog "hrama".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading