POGLEDAJTE ZAJEDNIČKU ČESTITKU JOVANE JEREMIĆ I ŽELJKA MITROVIĆA NAŠIM VATERPOLISTIMA! Čelnik Pinka poslao snažnu poruku (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.08.2024

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mitrović je objavio snimak na kom se veseli u moru i ostavio opis kojim je potkačio komšije.

POGLEDAJTE ZAJEDNIČKU ČESTITKU JOVANE JEREMIĆ I ŽELJKA MITROVIĆA NAŠIM VATERPOLISTIMA! Čelnik Pinka poslao snažnu poruku (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Željko i Jovana

Čelnik Pink televizije Željko Mitrović okačio je poseban video kao čestitku srpskim vaterpolistima, koji su pobedili ekipu Hrvatske u Parizu na na Olimpijskim igrama. 

Mitrović je objavio snimak na kom se veseli u moru i ostavio opis kojim je potkačio komšije. 

- SRBIJA JE SVETSKI ZLATNI GOSPODAR VODE! Bravo za “naše zlatne Delfine”! Svi smo ponosni na Vas, dragi naši vaterpolisti! Ogroman rispekt i naklon do poda! - napisao je, pa dodao:

 

 

 

- P.S. Ja i moj rođak Posejdon se posebno radujemo na ovom video snimku, jer, na kraju dana sad je svima jasno da komšijama more služi samo za ribarenje, što nije loše da u komšiluku imamo ribarsko selo i svež brancin i škampe, druge vajde od te barice nema! - zaključio je Mitrović, koji je takođe tagovao i voditeljku Jovanu Jeremić na Instagramu. 

Foto: instagram.com/zeljkomitrovic

Željko Mitrović

 

Podsećamo, vaterpolo reprezentacija Srbije ispisala je istoriju! ''Delfini'' su pobedili Hrvatsku rezultatom 13:11 i osvojili treću uzastopnu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Sada se naš nacionalni tim izjednačio sa Mađarskom koja je jedina došla do ovog podviga.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Željko Mitrović

 

Iako su mnogi sumnjali u uspeh vaterpolo reprezentacije Srbije nakon lošeg starta turnira i mučne pobede nad Japanom, "delfini" su pokazali svoju izuzetnu borbenost i kvalitet. Nakon poraza od autsajdera Australije, mnogi su ih otpisali, ali su oni, kao pravi šampioni, uspeli da se vrate i pokažu svoju izuzetnu snagu i mentalnu stabilnost.

Paralele sa Olimpijskim igrama u Riu 2016. godine su očigledne, gde je reprezentacija Srbije takođe imala težak put do finala, ali je na kraju trijumfovala nad Hrvatskom. Ovaj neverovatan uspeh potvrđuje da su "delfini" neprikosnoveni u svetu vaterpola i da su sposobni da se izbore sa bilo kojim izazovima.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading