EDITA PEVALA KARLEUŠINE PESME, A SAD JE BLATI KAKO STIGNE! Pevačica se licemerno ponela, a nekad hvalila JK!

Autor:

Zabava

15.08.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže usijale su se od komentara, pa su mnogi saglasni da nikada neće moći da zvuči poput Jelene.

EDITA PEVALA KARLEUŠINE PESME, A SAD JE BLATI KAKO STIGNE! Pevačica se licemerno ponela, a nekad hvalila JK!

Foto: ST/Tamara Pavišić/Dragan Kadić

Pevačica Edita Aradinović u žiži je javnosti zbog prozivki i ratas koleginicom Jelenom Karleušom, a na društvenim mrežama počeli su da je prozivaju zbog toga što se sada ponaša kao licemer. Naime, pevačica svaku priliku koristi da blati Jelenu, pa pominje njene navodne afere i način na koji peva, a i sama se snimala ranije na društvenim mrežama dok peva njene hitove. Tako se sada i Tiktokom širi snimak na kom se vidi kako Edita peva Jeleninu pesmu, da bi ubrzo promenila ploču i počela da priča sve najstrašnije o njoj. 

Društvene mreže usijale su se od komentara, pa su mnogi saglasni da nikada neće moći da zvuči poput Jelene. 

Foto: TikTok prinscreen

Edita Aradinović hvali JK i peva njenu pesmu

 

- Jel ovo moguće? Šta je Edita umislila da je? Nikad neće moći da bude Karleuša, a sigurna sam da sve ovo radi samo da bi bila u medijima na konto njenog imena - glasio je jedan od komentara na društvenoj mreži Tiktok.

Foto: TikTok prinscreen

Edita Aradinović hvali JK i peva njenu pesmu

 

Podsećamo, muzička zvezda Jelena Karleuša juče je reagovala na ponašanje nekoliko svojih kolega, a ničim izazvana u priču se ubacila pevačica Edita Aradinović. Karleuša i Edita mesecima ratuju, a Aradinovićeva je juče očigledno iskoristila Jelenino ime za ličnu reklamu.

Foto: M.M./ATAImages

Edita danas svaku priliku koristi da pecka JK koja joj uvek pošteno vrati

 

- Nek neko objasni onoj Ku*veuši, đonu ljudskom, izmetu, šizofrenoj budaletini, "majci", "pevačici", "mafijašici" s Fontane, koju samo moj ćale nije opalio jer nije stigao, ultra mega giga borbenoj nakazi, sa šest tona plastike, čije će telo, kad umre, nakon 500 godina ostati čitavo jer... plastika - započela je Edita u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram, pa nastavila:

Nek joj objasni neko da ne može ONA, tako velika, da sudi i traži pravdu. HELLO!!! Bakutice na steroidima, džaba ti svi ti kilometri pređeni kad Duško hoće Seve, ovaj moj te izje*o i šutnuo ko pseto, šta joj hoćeš? Smiri se, ženo, sutra neko treba na sahranu da ti dođe! Sigurno ti neće doći Gazda Paja, Desingerica, reperi treperi, košarkaši. 

Da traži reklamu preko Karleuše, pokazao je njen naredni stori, na kom je ispromovisala svoj novi duet. Karleuša je brzo odgovorila Editi. 

Pozdrav za Editu uz "Na putu sam da ti ukradem dečka" - citirala je svoje stihove Karleuša, a stori je u međuvremenu obrisala.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading