DUŠKO TOŠIĆ OVO URADIO U SELU GDE MU ŽIVI MAJKA! Komšije šokirao potez sportiste! Ovo su svi detalji (FOTO)

Autor:

Zabava

15.08.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duška svi u selu vole i poštuju. Kad god bi dolazilo do nekih nesuglasica sa Jelenom, niko nije hteo da daje izjave za medije.

DUŠKO TOŠIĆ OVO URADIO U SELU GDE MU ŽIVI MAJKA! Komšije šokirao potez sportiste! Ovo su svi detalji (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com

Bivši fudbaler Duško Tošić i pevačica Jelena Karleuša konačno su postigli dogovor na obostranu korist, pa su se dogovorili oko podele zajedničke imovine. Njih dvoje su odlučili sporazumno da se razvedu nakon 16 godina braka, ali su jedva postigli dogovor, s obzirom da komuniciraju samo preko advokata. Sve dok se nije umešala Duškova majka Nikoleta, koja je shvatila da je vrag odneo šalu, pa je pozvala Jelenu i zamolila je da spusti loptu, te da sedne sa Duškom i sve dogovore.

Foto: ATAImages

Duško Tošić i Jelena Karleuša

 

- Tošićeva majka je mnogo patila zbog zbog njihovog razvoda. Ona i dalje voli Jelenu, koja je uvek bila brižna i nežna prema njoj. Rodila joj je dve zlatne unuke i na tome joj je veoma zahvalna. Nikoleta zna koliko je Jelena posvećena majka i zato su joj baš teško pale te njihove svađe i sam razvod. Pokušala je prvo da urazumi svog sina, ali je shvatila da ne može i da on tera svoju priču. Kada je videla da oni nikako ne mogu da se dogovore, pozvala je Jelenu i zamolila je da ona spusti loptu i proba na lep način da se dogovori sa Duškom oko svega - preneo je Star.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Duškova nova kuća u Orlovatu

 

U međuvremenu, kako smo saznali, Tošić je posetio majku u selu Orlovat nadomak Zrenjanina, a kojoj svaki put kada dolazi donese brdo poklona i potrepština. Ono što je sada iznenadilo tamošnje meštane, jeste činjenica da je Tošić počastio i komšije, budući da je nekoliko kesa sa voćem i slatkišima odneo prvim komšijama.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Duškova majka u selu u staroj kući u Orlovatu

 

- Duška svi u selu vole i poštuju. Kad god bi dolazilo do nekih nesuglasica sa Jelenom, niko nije hteo da daje izjave za medije. Svi uvek veruju da su oni zreli ljudi i da mogu sami da reše sve. Duško je sad majci doneo razne stvari i poklone, a isto je podelio i komšijam koji ga mnogo vole. Svi se u selu obraduju kad saznaju da je tu. Oni imaju dve kuće, nova je preko puta druge, pa tako u malom mestu se lepe vesti brzo pročuju - rekao nam je izvor.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading