DARKO LAZIĆ OPET IDE POD NOŽ?! Pevač rešio da se bolje zategne, evo šta sad planira da uradi!

Autor:

Zabava

15.08.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su primetili da je Darku već neko vreme sve na stomaku ponovo počelo da se pojavljuje.

DARKO LAZIĆ OPET IDE POD NOŽ?! Pevač rešio da se bolje zategne, evo šta sad planira da uradi!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevač Darko Lazić ponovo ima nameru da ode da skine višak kože, koji mu je ostao nakon što je skinuo višak kilograma. Naime, pevač je već jednom bio na ovoj operaciji, ali kako mu se vremenom vratil višak kože na stomaku, ali i višak kilograma, opet planira da na istoj klinici "sanira" problem.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Darko Lazić planira ponovo da dovede figuru i top formu

 

- Svi su primetili da je Darku već neko vreme sve na stomaku ponovo počelo da se pojavljuje. Posle operacije je sve bilo u redu, ali je on nastavio da ne vodi računa o dijeti. Trebalo je da pazi šta jede, a kako je prestao da ide u teretanu stvorio mu se jojo efekat. Sad pošto, kako i sam kaže, nije dovoljno jakog karaktera da se kroz dijetu i trening skroz zategne, rešio je da sve to obavi na lakši način - priča za Republiku izvor blizak pevaču.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Darko Lazić planira ponovo da dovede figuru i top formu

 

Posle prve operacije smršao 108 kilograma! 

Podsetimo, Darko je otvoreno pričao o svojim operacijama, a cilj mu je bio da se dovede u top formu.

- Imao sam sreću da sve prođe kako treba. Smršao sam oko 103 kilograma kada se operacija desila. Sve je prošlo kako treba, samo smo zbog drenaže imali malih problema, ali to je sve od strane doktora odmah tada sanirano u bolnici. Što se treninga tiče, jesam se malo zapustio, ali nije strašno. Sve se može kad se hoće - pričao je ranije folker. 

Foto: Dragan Kadić

Darku je za sve velika podrška supruga Katarina

 

Inače, Darko je već neko vreme u žiži javnosti nakon što je pevač na gej venčanju. Kako se podigla velika prašina i među njegovim kolegama koji su polemisali da li bi pevali na sličnom događaju, većina je ipak bila za da, pa je tako Milica Pavlović Slobi Radanoviću poručila da njoj pozive za gej svadbe prosledi, da ona napravi pravi spektakl. On je, podsetimo, rekao da na takvim događajima ne bi pevao. 

Foto: youtube.com/printscreen, Shutterstock

Sloba Radanović i Darko Lazić polemike o pevanju na gej venčanju

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading