Fotografije koje su obeležile ovogodišnji festival ljubavi

Autor:

Zabava

14.08.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuborg Lovefest postavio nove standarde muzičke industrije

Fotografije koje su obeležile ovogodišnji festival ljubavi

Foto: Lovefest

Lovefest, 14. avgust 2024. – Ovogodišnje izdanje Tuborg Lovefesta završeno je pre nekoliko dana, a posetiocima i dalje zuji u ušima od muzike koju su imali priliku da slušaju na čak pet bina u Vrnjačkoj Banji. Festival je postavio visoke standarde za svako naredno izdanje, a samo neki od hajlajta su uvođenje nove Carlsberg Raw bine, inovacije u pirotehnici koje su doprinele estetici o kojoj se već dosta brine, kao i veliki broj dodatnih usluga na samom festivalu.  

Fire bina dočekala svetske hedlajnere i legendarna jutra

Fire bina ugostila je brojne svetske legende, a među njima je i Adam Beyer lice eminentne Drumcode izdavačke kuće, koji je još jednom pokazao svoju izuzetnu veštinu i muzički stil. Izlazak sunca prvog jutra dočekali smo sa neizostavnim tehno duom Pan-Pot, čija izvedba je nadmašila čak i njihov nastup od prošle godine, koji je bio među najhvaljenijim među publikom. Chris Stussy, sa svojom inovativnom i autentičnom produkcijom, dodao je još jedan sloj uzbuđenja, i potpuno zapalio već rasplamsalu vatrenu energiju na bini, dok je Jamie Jones, kao završnica večeri, briljirao svojom energijom, koja je već postala zaštitni znak ovog stejdža. Alan Fitzpatrick, legenda elektronske muzike je još jednom pokazao svoju izuzetnu veštinu i muzički stil kroz moćan i energičan set. Festival je zatvoren na spektakularan način, toplim nostalgičnim melodijama zvezde koja je osvojila svet pod imenom KAS:ST.

Carlsberg Raw Stage - Najveće iznenađenje festivala

Carlsberg Raw Stage je bio pravo otkrovenje, nudeći produkcijsko iskustvo kakvo se ranije nije viđalo u regionu. Ovaj stejdž, posvećen isključivo sirovom tehno zvuku, bio je vizuelni i zvučni spektakl godine. Lee Ann Roberts je bila zvezda prve večeri sa nastupom koji je ostavio publiku bez teksta. Basswell je napravio dobar warm up i pružio nezaboravan set. Regionalni talenti su takođe imali svoj trenutak, doprinoseći reputaciji stejdža koji se predstavlja kao oaza za obožavaoce hard tehno zvuka. Zvezde druge večeri Clara Cuve i Raven pružile performanse ispunjene iznenadnim preokretima ispred ponovo krcate bine. Regionalni talenti su takođe imali svoje trenutke, doprinoseći reputaciji Raw stejdža i upotpunjujući ovogodišnji program.

Legendarni Laurent Garnier zatvorio binu sa najemotivnijim melodijama

Ultra Energy Stage, koji je postao sinonim za utočište skrivenih muzičkih dragulja, predstavio je niz izvanrednih nastupa, koji će se još dugo pamtiti. Poslednje večeri Laurent Garnier je očarao publiku svojom izvanrednom mešavinom stilova, kao i nesvakidašnjim znanjem kakvo doliči jednoj legendi. Gigi Testa je dodao svoje razigrane ritmove, dok je Ultra Energy Stage zatvoren sa izuzetnim setom DJ Deep-a, koji je pružio uvid u vrhunac i istančanost ukusa elektronske muzike. B2B set koji su odsvirali Call Super i Pangaea bio je vrhunac prve večeri, nudeći izvanrednu mešavinu stilova koja je učinila publiku očaranom. Zvezde druge noći sasvim sigurni bili su Nu Genea, koji su doneli svoj prepoznatljiv zvuk Mediterana, dok je Danilo Plessow (M.C.D.E.) svojim oštrim i preciznim tehnikama impresionirao publiku.

Ovogodišnje izdanje festivala potavilo je nove standarde u muzičkoj industriji, a za samo nekoliko dana svim ljubitejlima, biće omogućeno da među prvima kupe ulaznicu za Tuborg Lovefest 2025.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading