Danas počinje Tuborg Lovefest

Autor:

Zabava

08.08.2024

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fire bina spremna da ugosti svetske zvezde

Danas počinje Tuborg Lovefest

Foto: Lovefest

Lovefest, 8. avgust 2024. – Tuborg Lovefest počinje zvanično večeras od 21h programom na Fire bini. Festival će trajati od 8. do 10. avgusta, a tokom tri dana, nastupiće više od 100 izvođača na čak pet muzičkih bina. Trodnevne i dnevne karte za festival moguće je kupiti na ulazu. Zamena narukvica dostupna je već od podneva na štandu ispred festivala.

Večeras od 21h uživo prenos utakmice Srbija-USA na velikom skrinu Fire bine

Večeras od 21h uz zvuke Ilije Djokovića, svi posetioci imaće jedinstvenu priliku da na najvećem do sada ekranu Fire bine isprate utakmicu između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država i bodre i podrže naše košarkaše. Kapije festivala biće otvorene već od 20:30h, a ceo tim Lovefesta želi sreću našim Orolovima.

Adam Beyer otvara Fire Stage

Na najveću binu Tuborg Lovefesta večeras stiže Adam Beyer, švedski di-džej i producent. On će otvoriti novo izdanje festivala uz legendarni dvojac Pan-Pot. Iste večeri nastupaju i DJ Shlomo, kao i Len Faki. Domaća podrška prve noći biće Ilija Djoković.  

Na Ultra Energy Stage-u i ove godine nas očekuju zvučna imena, rezidenti brojnih svetskih klubova i predstavnici najkvalitetnijeg elektro zvuka, a prvi među njima večeras su Call Super, Pangea, Koboyo i DJ Nobu, koji nastupaju u četvrtak. Uz njih nastupiće i naša legenda Dejan Milićević, kao i Doo i Danilo Kaš.  

Od ove godine, peta muzička festivalska bina pod nazivom Carlsberg Raw Stage plasiraće najsiroviji tehno zvuk, koji je sve popularniji u našem regionu. Hedlajneri prve večeri biće Lee Ann Roberts, tehno zvezda novog talasa i Basswell. Uz njih će nastupiti i Rigid, Ledeni, David Mijatović, Ivv.Lmtd i Micyvid, Endzi, Kluzo, Tarens i Djanza.

Roman Flugel otvara 99 Stage

Na najmanjoj bini na svetu 99 Stage, prve večeri nam dolazi Roman Flugel. Neizostavna figura svetske elektronske muzičke scene Roman Flügel aktivan je već više od 20 godina, što ga čini jednim od najuticajnijih DJ-eva i producenata u industriji. Uz njega će nastupiti i Anya, IDQ, Nebs Jack, Alex Bojović, Mekhu, Machado i Luka Čikić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading