Spektakularna prva noć Tuborg Lovefesta

Autor:

Zabava

09.08.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krcat Carlsberg Raw Stage najveće iznenađenje festivala

Spektakularna prva noć Tuborg Lovefesta

Foto: Lovefest

Lovefest, 9. avgust 2024. – Prvi dan Tuborg Lovefesta postavio je visoke standarde za festival, prikazujući raznoliku muziku i atmosferu, prepun Fire Stage i najveće iznenađenje Carlsberg Raw Stage, koji je premašio sva očekivanja i privukao novu publiku, koja voli tvrđi tehno zvuk.

Emotivni nastupi Adam Beyer-a i dvojca Pan-Pot na najvećoj bini u zemlji

Fire bina sinoć je ugostila brojne svetske legende, a među njima je i Adam Beyer lice eminentne Drumcode izdavačke kuće, koji je još jednom pokazao svoju izuzetnu veštinu i muzički stil. Izlazak sunca dočekali smo sa neizostavnim tehno duom Pan-Pot, čija izvedba je nadmašila čak i njihov nastup od prošle godine, koji je bio među najhvaljenijim među publikom. Stejdž je zatvoren na spektakularan način, kada je SHLOMO, francuska hard tehno super zvezda, isporučio sirov i uzbudljiv set koji je ostavio publiku oduševljenu i razigranu.

 

Carlsberg Raw Stage je bio pravo otkrovenje, nudeći produkcijsko iskustvo kakvo se ranije nije viđalo u regionu. Ovaj stejdž, posvećen isključivo sirovom tehno zvuku, bio je vizuelni i zvučni spektakl godine. Lee Ann Roberts je bila zvezda večeri sa nastupom koji je ostavio publiku bez teksta, a na kom je pokazala svoj izuzetan talenat i energiju i time postala prva miljenica publike ove godine. Basswell je napravio dobar warm up i pružio nezaboravan set. Regionalni talenti su takođe imali svoj trenutak, doprinoseći reputaciji stejdža koji se predstavlja kao oaza za obožavaoce hard tehno zvuka.

Pored toga, 99 Stage je bio dom najlepšim melodijama, gde je zvezda večeri Roman Flügel, nemački DJ i producent poznat po svom majstorskom pristupu elektronskoj muzici, isporučio set koji je bio i sofisticiran i očaravajuć.

Ultra Energy Stage, koji je postao sinonim za utočište skrivenih muzičkih dragulja, predstavio je niz izvanrednih nastupa, koji će se još dugo pamtiti. Naš eminentni DJ Dejan Milićević otvorio je veče sa setom koji je postavio visoke standarde za noć. B2B set koji su odsvirali Call Super i Pangaea bio je vrhunac večeri, nudeći izvanrednu mešavinu stilova koja je učinila publiku očaranom. Koboyo, sa svojim nepresušnim izvorom najrazigranijih ritmovima, predstavio je svoju izuzetnu selekciju publici dok je noć prelazila u zoru. Prvi festivalski dan zatvorio je legendarni japanski DJ Nobu, čiji futuristički set je bio jedan od najvažnijih trenutaka festivala, nudeći uvid u vrhunac i istančanost ukusa elektronske muzike.

Bravo! Reusable čaše sačuvale Vrnjački park od otpada

Od ove godine, Tuborg Lovefest uveo je preuzimanje reusable čaša uz kauciju, a već prve večeri to je doprinelo čistom parku i prirodi Vrnjačke Banje. Hvala svim posetiocima, koji su zajedno sa nama sačuvali naš omiljeni park u Srbiji. Podsećamo posetioce da svaku čašu mogu da doniraju Udruženju roditelja dece ometene u razvoju iz Vrnjačke Banje.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading