MILJKOVIĆ PONOVO UDARIO NA POLICIJU: Pokušao da se "OPERE" od nedoličnog ponašanja, a ZABORAVIO ovaj detalj!

Autor:

Zabava

13.08.2024

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko MIljković se oglasio na Instagramu nakon što je podignuta optužnica protiv njega.

MILJKOVIĆ PONOVO UDARIO NA POLICIJU: Pokušao da se "OPERE" od nedoličnog ponašanja, a ZABORAVIO ovaj detalj!

Foto: ST/Dragan Kadić

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu podneo je optužni predlog protiv Marka Miljkovića (41) iz Brusa zbog incidenta koji se dogodio 13. maja u službenim prostorijama PS Novi Beograd, Bulevaru Mihaila Pupina broj 165. Miljković se sumnjiči da je, u alkoholisanom stanju, napao jednog policijskog službenika i pokušao da napadne drugog.

Marko Miljković je rešio sada da se oglasi i ponovo pokaže pravo lice. Izgleda da pokušava da se ,,opere", pa je napao na Instagram profilu da mu je čitava hajka navodno nameštena. Miljković očigledno ne može da snosi posledice za sopstveno ponašanje, pa je u statusu koji je objavio nedavno, okrivio pojedine policajce.

Ono što Miljković možda zaboravlja jeste da je on napravio opštu frku sa komšijama, nakon čega je nastavio sa nedoličnim ponašanjem, pa u svemu pronalazi drugog krivca. 

- Da li znate da kada je krivično delo ,,ometanje službenog lica" u pitanju 96 posto su nameštaljke pojedinih policajaca koji ili hoće nešto da operu ili da dokazuju silu ili samo hoće naplatu, samo 4 posto su prava ometanja sa elementima i dokazima o ometanju službenih lica. Mislite li da će vam ovo proći? - napisao je Miljković na Instagram storiju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Miljković Instagram

- M. M. se sumnjiči da je pokušao je da napadne službeno lice PS Novi Beograd policijskog službenika raspoređenog na obavljanju poslova na prijemu i zadržavanju lica D.M., a napao policijskog službenika PS Novi Beograd oštećenog D.M. prilikom vršenja službene dužnosti – pomoćnika vođe smene i naneo mu laku telesnu povredu, na taj način što je po dolasku u službene prostorije PS Novi Beograd nakon zadržavanja vređao policijske službenike, pa kada su ga doveli do kasete gde su bile njegove lične stvari kako bi uzeo mobilni telefon, podigao je svoju desnu ruku i krenuo podignutom rukom ka oštećenom D.M, zbog čega ga je isti uhvatio za desnu ruku i okrenuo ka zidu radi dovođenja u položaj za vezivanje. Potom kada je oštećeni D.M. krenuo ka njegovoj levoj ruci, uhvatio ga je za mali prst desne ruke koji je stegao, zbog čega je oštećeni D.M. ruku izvukao, a zatim ga uhvatio za zglob leve ruke i doveo njegovu levu ruku u položaj za vezivanje, čime je oštećenom D.M. naneo lake telesne povrede u vidu uvrnuća – uganuća mekih tkiva malog petog prsta desne šake, nakon čega je savladan, te su mu stavljene službene lisice, čime je okrivljeni izvršio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti - saopšteno je iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sssss

13.08.2024 17:32

Marko Miljkovic ljudina. Strpite se do kraja dragi novinari ne letite pred rudu,ili vam je ipak samo bitan Klik?