NIKOLA ROKVIĆ DOBIO POKLON OD NAŠEG OLIMPIJCA! Večno će da pamti proslavu sa našim sportistima zbog jedne stvari (FOTO)

Autor:

Zabava

13.08.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najemotivnijih trenutaka večeri bio je kada je Nikola Rokvić prišao Novaku Đokoviću i njegovoj supruzi Jeleni, te im otpevao pesmu "Romanija".

NIKOLA ROKVIĆ DOBIO POKLON OD NAŠEG OLIMPIJCA! Večno će da pamti proslavu sa našim sportistima zbog jedne stvari (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nikola Rokvić

Na nedavnoj proslavi naših Olimpijaca, popularni pevač Nikola Rokvić bio je jedno od glavnih iznenađenja večeri. Rokvić je oduševio prisutne svojim nastupom i emotivnim trenucima koje je podelio sa sportistima i njihovim najbližima.

Nakon proslave, Rokvić je oduševio i pratioce na društvenim mrežama objavom fotografije na kojoj nosi majicu Vaterpolo saveza Srbije sa potpisom vaterpoliste Dušana Mandića.

Foto: Instagram printscreen

Nikola Rokvić

 

Ovaj gest nije prošao neprimećeno, a pevač je uz fotografiju napisao: "Komša moj zlatni". Očigledno je da je Rokvić ponosan na ovaj poklon i da ga čuva kao dragu uspomenu na nezaboravnu noć.


Jedan od najemotivnijih trenutaka večeri bio je kada je Nikola Rokvić prišao Novaku Đokoviću i njegovoj supruzi Jeleni, te im otpevao pesmu "Romanija". Ova gesta izazvala je snažne emocije kod prisutnih, a Đokovići su uglas pevali sa Rokvićem, stvarajući posebnu atmosferu koja će ostati upamćena.

Foto: Instagram.com

Nikola Rokvić sa našim sportistima

 

Još jedan nezaboravan trenutak dogodio se kada je košarkaš Bogdan Bogdanović uzeo mikrofon i započeo duet sa pevačicom Milicom Todorović. Njihov izvođenje pesme "Svirajte noćaš samo za nju" ostavilo je sve prisutne bez daha, a kapiten je pokazao svoj talent za pevanje i ples, istovremeno uživajući u trenutku sa Milicom.

Foto: Dragan Kadić, ATA Images/Antonio Ahel

Nikola Rokvić

 


Nikola Rokvić je još jednom pokazao svoj talenat i svoju bliskost sa sportskim zvezdama, ostavljajući neizbrisiv utisak na sve prisutne. Ova proslava definitivno će ostati upamćena po nezaboravnim trenucima i emotivnim nastupima.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading