KREĆE U NOVU HUMANITARNU MISIJU! Nikola Rokvić zvanično potvrdio, ovoga puta NE IDE SAM - evo koga će povesti!

Autor:

Zabava

15.07.2024

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je održao svoje obećanje i potvdio svoju novu akciju!

KREĆE U NOVU HUMANITARNU MISIJU! Nikola Rokvić zvanično potvrdio, ovoga puta NE IDE SAM - evo koga će povesti!

Foto: Li Ying / Xinhua News / Profimedia, ATA images

Pevač Nikola Rokvić pored dobrog glasa kojim je izgradio bogatu muzičku karijeru može da se pohvali i time da ga i "bije dobar glas". O njegovoj humanoj misiji ne prestaju da bruje mediji, a pevač je već rešio da humanu misiju i ponovi.

Foto: Instagram.com

Nikola Rokvić

Nikola je za domaće medije progovorio o novom izazovu, porodici, Novaku Đokoviću, ali i o svojoj fondaciji uz pomoć koje je skupio novac za dečije onkologije u Srbiji.

- Jako sam uzbuđen, veliki izazov je za mene trčati 30 kilometara na planini Jahorini i posle toga odmah koncert. Nisam to nikada radio i jedva čekam. Uvek kad sam na planini i dam veliki napor, brzo se oporavim, dobijem još više energije - rekao je Nikola, pa dodao:

- Bojana i deca će najverovatnije biti sa mnom, porodično ćemo uživati. Sve ide iz porodice. Ona je stub i osnov postojanja, zbog toga smo i našu fondaciju nazvali "Porodica". Vreme je kada jako treba da negujemo porodicu i porodične vrednosti. Novak Đoković je večita inspiracija -kazao je on.

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Nikola Rokvić je inače u prijateljskim je odnosima sa Novakom Đokovićem i Jelenom Đoković, a o najboljem teniseru svih vremena, kaže da je putokaz svima kako treba živeti.

- Novak je večita inspiracija, čudo od čoveka, jedan naš putokaz, kako treba da se ponašamo, da živimo, ako izuzmemo sportske uspehe, bitno je kakav je čovek, koliko pomaže, koliko je tu za druge i koliko je proslavio našu zemlju. Tek će sad na Olimpijadi pokazati koliko je spreman za sve. S vremena na vreme se dopisujemo. Zahvalan sam što su Jelena i on bili moja podrška - istakao je Nikola za "Blic"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading