JOVANU JEREMIĆ LANSIRAJU U SVEMIR: Ako može Željko Mitrović, što ne bih mogla i ja?! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.08.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka ponovo šokirala sve!

JOVANU JEREMIĆ LANSIRAJU U SVEMIR: Ako može Željko Mitrović, što ne bih mogla i ja?! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATA Images/Antonio Ahel, Shutterstock

Popularna voditeljka Jovana Jeremić trenutno snima špice za novu sezonu jutarnjeg programa, koji od septembra kreće na televiziji Pink. Jeremićeva se već usnimila kao nekoliko naših, ali i stranih istorijiskih ličnosti, a sada je ponovo sve šokirala.

Naime, Jovana je za potrebe jedne špice odlučila da obuče astronautsko odelo. Na snimku, koji je objavila na društvenoj mreži Instagram, vidi se i da na grudnom delu ima zavoj.

- Dakle, ovo mora da se zabeleži. 300 stepeni, posle kažu da je lako biti Jovana Jeremić. Da je Jovana Jeremić biti lako, Jovana Jeremić bi zaista bio svako. Oblačim svemirsko odelo i letim u svemir. Samo to nisam probala. Ako može Željko Mitrović, što ne bih mogla i ja kao njegov verni sledbenik - govorila je Jovana, dok je oblačila astronautsko odelo. 

Inače, Jovana je na mestu gde je stavila zavoj juče iscrtala privremenu tetovažu škorpije. Ovo je takođe uradila zbog potreba snimanja špice, a svojevremeno je pričala o svom horoskopskom znaku.

- Svako u svom životu treba da ima bar jednu oktobarsku škorpiju da ga voli kao prijatelja, ljubav, radnika i saradnika, šefa i druga. Zapamtite, oktobarska Škorpija je večna u lojalnosti. Sve dok je ne izdaš. Onda nestaje. Zatre joj se trag i glas. Kao da nikad nije postojala. Snaga njene ličnosti je u stalnom umiranju iznutra i ponovnom rađanju. Ona je i feniks i ramonda. Bez svakog ko je izda može, ali ti koji je izdaju ne mogu - poručila je popularna voditeljka putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading