HAOS U AVIONU: Relja Popović šokirao putnike i stjuardese!

Autor:

Zabava

13.08.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad su stigle do mesta gde je sedeo Popović, našle su se u neprijatnoj situaciji.

HAOS U AVIONU: Relja Popović šokirao putnike i stjuardese!

Foto: ST/Dragan Kadić, Wikipedia

Popularni reper Relja Popović nedavno je bio u Crnoj Gori, gde je imao nastup u Herceg Novom, a kako pišu domaći mediji, na letu je napravio haos i bio bahat i nekulturan prema stujardesama.

Nakon što je avion poleteo, stjuardese su kao i obično krenule da rade svoj posao, nudeći putnicima piće, hranu i ostalo, a kad su stigle do mesta gde je sedeo Popović, našle su se u neprijatnoj situaciji. Reper je bio nervozan pa se u skladu s takvim raspoloženjem i ponašao.

- Stjuardese su najnormalnije prišle i ponudile ga hranom i pićem, na šta je on burno reagovao. Krenuo je da im se obraća neprijatnim tonom, kao da je on mnogo iznad njih. Nije mu odgovaralo ništa što su mu ponudile, a nakon što su htele da pitaju nekog dečka koji je bio pored njega, ne znam da li je di-džej ili menadžer, on je povisio ton i rekao im: "Ostavite čoveka, hoće da spava" - kaže sagovornik "Kurira" i dodaje:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izvor tvrdi da je Relja bio nekulturan

- Stjuardese su bile zatečene i šokirane njegovim ponašanjem, pa kad su se odmakle od njega, čuo sam da je jedna rekla: "Bože svašta, a baš mi je bio simpatičan." Nakon što se let završio, on je bio nervozan i zbog gužve, kao da je prvi put na letu, pa ne zna proceduru. Baš klinačko i nekulturno ponašanje za javnu ličnost, a trebalo bi da bude primer tinejdžerima koji slušaju njegovu muziku - rekao je izvor koji se našao na licu mesta.

Kako se dalje navodi, reper nije želeo komunikaciju sa medijima, pa nisu uspeli da dobiju komentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading