ŠTA SE DESILO MARKU BULATU? Pevačeva transformacija ŠOKIRALA publiku, niko ne može da ga PREPOZNA! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

12.08.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker predstavio novi izgled, fanovi u šoku!

ŠTA SE DESILO MARKU BULATU? Pevačeva transformacija ŠOKIRALA publiku, niko ne može da ga PREPOZNA! (GALERIJA)

Foto: ST/D. KADIĆ

Marko Bulat

Popularni pevač Marko Bulat danas je šokirao pratioce na društvenoj mreži Instagram. Naime, on se oglasio putem storija na gorepomenutoj mreži da bi najavio nastup u Loznici, a svi su ostali u šoku kad su videli njegovu promenu izgleda.

- Pozdrav za sve od brke. Vidimo se u sredu ko je u Loznici i okolini. Sreda! Čekam vas - poručio je Marko.

Bulat, koji godinama ima kraću frizuru, pustio je kosu, koja je i naglo osedela. Ali, to nije jedina promena. Bulat je pustio i brkove, koji su posebno iznenadili njegovu publiku. Usledilo je pregršt komentara na njegov izgled.

"Dobro ti stoji, samo tako nastavi", "Au, šta ti se desilo", "Čovek naglo ostario", "Marko, šta ti se desilo", "Sviđa mi se promena izgleda", "Mnogo ti dobro stoji ovako", "Čoveče, koliko si se promenio", "Nikad te ne bih prepoznala", samo su neki od komentara ispod njegove objave.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Bulat nedavno u emisiji "Premijera viked-specijal"

Inače, pevač je nedavno otvorio dušu u emisiji "Premijera vikend-specijal", gde je govorio o tome koliko je na njega uticalo zdravstveno stanje supruge Marije Bulat.

- Sve to sa Marijom nije mene promenilo... Ja se borim i trudim da ostanem onaj isti. Promenilo je nju, njenu fizionomiju, pogled na život... Ne znaš s kojim nivoom bola će se probuditi svakoga dana. Podrška je najbitnija. Ja je maksimalno podržavam. Jako je teško, ceo taj period i proces bio - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading