SERGEJ PAJIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI: Drama u Crnoj Gori, hitno se oglasio! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.08.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevaču pozlilo nakon koleginog nastupa!

SERGEJ PAJIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI: Drama u Crnoj Gori, hitno se oglasio! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pxfuel, Wikimedia/Srđan Popović

Mladi pevač Sergej Pajić nedavno je napravio pometnju na javnoj sceni, kad je objavio spot za pesmu "Bay Bay", u kom glumi njegova bivša devojka Una Kablar, poznatija kao Uki Q. Pesma se vrlo brzo popela na vrh trending liste u regionu, a kako bi proslavio svoj uspeh, Sergej je otputovao u Crnu Goru, gde je doživeo veliku neprijatnost.

Naime, on je otišao u Herceg Novi, gde je sinoć prisustvovao nastupu svog starijeg kolege Relje Popovića, nakon čega je završio u bolnici. 

Sergej se usnimio dok je ležao na bolničkom krevetu, priključen na infuziju.

- Jako more u pm - napisao je mladi Pajić preko snimka, koji je objavio kao stori na društvenoj mreži Instagram.

Inače, kad se nedavno povela priča o njihovom pomirenju, njih dvoje su o ovome govorili u našoj emisiji "Lično sa", koju vodi voditelj Predrag Radosavljević.

- Sergej Pajić! Moj dragi Sergej Pajić... Pa, ništa se ne dešava. Trenutno. - Šalu na stranu, u kontatku smo. Stupili smo ponovo u kontakt i, iskreno, baš mi je drago zbog toga. Što se tiče tog nekog pomirenja, što bi on rekao: "Sutra ćemo"! Nisam ja u nekom fazonu da trenutno imam bilo šta sa nekim, tako da ko zna... Za sada samo drugarski. Ja sam o Sergeju oduvek imala lepo mišljenje, i uvek će mi ostati drag. Prva ljubav zaborava nema! - rekla je Una našem voditelju, dok je Sergej priznao da bi ušao u brak sa njom.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sergej Pajić u "Lično sa"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading