OTKRIVENO ŠTA SE DEŠAVA SA PORODICOM MILICE PAVLOVIĆ: Nisu se pojavili na njenom ROĐENDANU, saznala se ISTINA! (VIDEO)

Autor: O. B. / M. P.

Zabava

12.08.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu otvorila dušu za Republiku na gala slavlju koje je organizovala!

Pevačica Milica Pavlović sinoć je organizovala gala proslavu svog 33. rođendana u jednom poznatom prestoničkom hotelu. Ekipa portala Republika našla se na licu mesta, a Milica je progovorila o mnogim aktuelnostima i, kako je otkrila, stigla je na slavlje pravo sa nastupa.

- Došla sam pravo sa nastupa, ranije, nema smisla da gosti dođu, a mene nema, slavljenice da nema! Moja velika želja je da se ošišam na kratko, ali nisam imala hrabrosti nikad da se ošišam. Kupila sam periku kad sam našla dobru, došla je preko okeana, jutros smo napravili fotke, sad ću biti malo sa dužom, malo sa kratkom kosom. Marina Tucaković me je nekada savetovala da uvek imam dugu kosu, da ljudi na Balkanu vole žene sa dužom kosom - kazala je Milica pred našim kamerama.

- Ne postoji slavlje koje može biti preskupo! Ne želim da stavim cenu na prijatelje. Potrudim se uvek da se lepo provedemo. Počastila sam sebe jednim setom nakita - dodala nam je pevačica.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica Pavlović stigla na proslavu rođendana

Pevačica je spomenula i naše sportiste i njihovo učešće na Olimpijskim igrama.

- Košarkaši su fenomenalni bili, dobili smo bronzu koja sija kao zlato. Amerika sigurno priča svakodnevno o njima. Vaterpolo onda danas, jao... I Novak i Aleksandra Perišić, okačila sam je na stori, zahvalila sam joj se za sve, odmah mi je pisala u inboksu. Malo smo se dopisivale, mislim da je bila na mom koncertu u beogradskoj Areni. Novak i ja se pratimo na Instagramu, svi živimo u vremenu takve sportske veličine! Sigurno će uskoro biti i nekog filma o njemu - navela je Milica, da se dotakla Dragomira Despića Desingerice:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Gala slavlje Milice Pavlović

- Napreduje on! Gađao je ljude patikom, a sada je hrana u pitanju, sprema hranu, mnogo je bolje to, mleko, kore, banane... Zdravije je! Ja nemam takve ideje! (smeh) - istakla je pevačica, a onda prokomentarisala izjavu Slobe Radanovića da nikad ne bi pevao na gej svadbi kao Darko Lazić:

- Ne da bih pevala, nego... Normalno da bih! Molim vas, evo, ako dobije upute, neka sve meni pošalju, pevaću svaku svadbu! Kakve veze ima da l' je gej, strejt... - navela je Milica.

Pevačica je otkrila i zbog čega se njena porodica nije pojavila na slavlju.

- Porodica moja danas nije tu. Tata je u Švajcarskoj. Svratila sam danas do tetke koja živi na Medaku. Dala sam njoj i teči dve torte danas, ranije! Odvešću ih uskoro sa Ljiljom Jorgovanović na ručak - rekla je Milica, a ceo intervju pogledajte na početku ovog teksta.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica otkrila zbog čega joj se porodica nije pojavila

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading