"MISLIM DA DESINGERICA NAPREDUJE, PREGOVORI SU U TOKU"! Šok odgovor Milice Pavlović na skandalozne nastupe repera!

Autor:

Zabava

11.08.2024

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Desinger podelio janost na bar dve sruje, koleginica je o njemu imala samo reči hvale!

"MISLIM DA DESINGERICA NAPREDUJE, PREGOVORI SU U TOKU"! Šok odgovor Milice Pavlović na skandalozne nastupe repera!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram printscreen

Večeras se u luksuznom prestoničkom hotelu održava proslava 33. rođendana popularne pevačice Milice Pavlović. Nakon prethodnih raskošnih proslava na Kalemegdanu i vili na Dedinju, Milica je ovog puta izabrala prestižni hotel kao mesto za obeležavanje svog rođendana. Ekskluzivne fotografije koje imate prilike da pogledate u galeriji otkrivaju da je bašta hotela pretvorena u rajski ambijent sa dekoracijom u beloj boji, sa zlatnim detaljima i visokim svećnjacima koji pružaju raskošnu atmosferu.

 

Među prvim gostima su stigli Dragana Džajić, koja je blistala u beloj haljini i Žika Jakšić, koji se prvi put pojavio u javnosti nakon raskida sa devojkom, a zatim je stigla i pevačicina dobra prijateljica glumica Dragana Mićalović.

Slavljenica je vidno raspoložena pozirala okupljenim medijima, a onda smo uspeli da ukrademo slavljenicu na kratko, a ona je vrlo rado prodiskutovala o svim gorućim temama. Kako je trenutno najviše pažnje diskutabilnim nastupima kontroverznog repera Dragomira Despića Desingerice, Milica je rado prokomentarisala temu koja već mesecima diže mnogo prašine u javnosti.

- Mislim da Desingerica napreduje! Nekda je gađao ljude patikom, a sada je u pitanju hrana, što je mnogo bolje, po mom mišljenju. Bolje da se koristi mlekom, korama, jajima, da pravi banana split... zdravije je! Prehrambena industrija u najjačem! Ja ipak nemam takve ideje, ali ćete svašta novo videti na nastavku koncertne turneje, jer smo u mnogim pregovorima, za mnoge stvari - rekla je Milica kroz osmeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading