SRCE JE OSTALO NA TERENU: Poznate ličnosti se ODMAH oglasile nakon UZBUDLJIVE utakmice naših košarkaša protiv Amerikanaca (FOTO)

Autor:

Zabava

08.08.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estradnjaci ne kriju koliko su ponosni na naše košarkaše!

SRCE JE OSTALO NA TERENU: Poznate ličnosti se ODMAH oglasile nakon UZBUDLJIVE utakmice naših košarkaša protiv Amerikanaca (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Košarkaška reprezentacija Srbije nažalost doživela je poraz od Sjedinjenih Američkih Država u uzbudljivom polufinalnom meču. Naši momci igrali su hrabro i uporno vodili, ali su na kraju ipak izgubili, za samo četiri poena razlike. Iako je ishod utakmice razočaravajuć, svi se slažu da su naši Olimpijci pokazali izuzetnu borbenost i dostojanstvo na terenu, što je izazvalo lavinu podrške i ponosa širom društvenih mreža.

Na društvenim mrežama su se pojavile brojne poruke podrške i ponosa od strane poznatih ličnosti. Pevačica Milica Pavlović izrazila je svoje ponosno oduševljenje igrom naših košarkaša i istakla da sa nestrpljenjem iščekuje borbu za bronzu.

- Momci, bravo! Ovako se bori za svoju zemlju! Ponosni smo na vas! Ćekamo bronzu! Idemo dalje - napisala je Pavlovićeva, dok je njen primer sledila i glumica Anđelka Prpić je u svom komentaru opisala našu reprezentaciju kao prave "šmekere":

- Šmekeri! Carevi! Legende!

Reper Mihajlo Veruović Vojaž javno se zahvalio našoj reprezentaciji na izvanrednoj igri.

- Što se mene tiče, zlato je naše! Srce je na terenu ostalo, ponosno smo svi - istakao je Vojaž uz emitkon zastave Srbije, a pevačica Ana Sević zaključila da "ne pobeđuju uvek bolji":

Republika

Foto: printscreen/instagram

Vojaž se oglasio nakon utakmice Srbije protiv SAD

- Bravo, momci! Kakva igra! Zmajevi! Bolji ne pobeđuju uvek. Niko ne treba nigde da se takmiči dok se Americi ne uvedu anti-doping testovi.

Reper i nekadašnja rijaliti zvezda, Nekad Marinković Gastoz, poručio da je ovo bila jedna od najuzbudljivih utakmica koje je ispratio.

- Pa, ja ne znam. Ovo je bila tekma, iskreno. Je*em mu... - napisao je Gastoz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading