PEVAČ NAPUSTIO SRBIJU, PA KRIJE PRIVATNI ŽIVOT! Evo gde se skućio sa porodicom, svi se pitaju što ne snima više pesme!

Autor:

Zabava

11.08.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografije sa Ćirinom ćerkom, Jovanom, izazvale su veliku pažnju javnosti.

PEVAČ NAPUSTIO SRBIJU, PA KRIJE PRIVATNI ŽIVOT! Evo gde se skućio sa porodicom, svi se pitaju što ne snima više pesme!

Foto: printscreen/Grand TV

Poznati pevač Dejan Ćirković Ćira odlučio je da svoj privatni život drži podalje od javnosti, posebno kada je reč o porodici. Sa suprugom Ljiljom i njihovom decom živi u Nemačkoj, gde su se povukli iz javnog života. Ćira retko deli detalje o svojoj porodici, ali nedavno je na svom Instagram nalogu objavio nekoliko fotografija sa ćerkom Jovanom.

Fotografije sa Ćirinom ćerkom, Jovanom, izazvale su veliku pažnju javnosti. Sa plavom kosom i plavim očima, mnogi su primetili da Jovana podseća na popularnu lutku - barbiku. Njen neobičan izgled pokrenuo je lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi su izrazili divljenje prema lepoti Ćirine ćerke.

 


 

 

Pored porodičnih detalja, Ćira je nedavno izneo i svoje mišljenje o trenutnom stanju muško-ženskih odnosa.

Istakao je da smatra da su i žene i muškarci doživeli značajne promene, te da je danas teže nego ikada razumeti i pronaći partnera sa kojim bi odnos bio harmoničan. Kroz svoje iskustvo i kontakte sa ljudima, Ćira je istakao da je sve postalo "vrlo čudno" i da je teško pronaći pravu osobu za ozbiljnu vezu ili brak.

Foto: printscreen/youtube.com

Pevač Ćira

 


Pevačevi stavovi o privatnosti i odnosima izazvali su živu diskusiju među njegovim fanovima, koji su se podelili u mišljenjima o ovoj temi. Ćira i dalje aktivno nastupa i radi na novoj muzici, ali je očigledno da mu je porodica i njen mir izuzetno važan, te da je odlučio da ih zaštiti od medijske pažnje.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading